Local

Accident rutier la Schitu Duca. Un pieton a fost lovit în plin de un BMW – Exclusiv, Galerie Foto, Update

Publicat: 20 sept. 2021
Accident rutier Schitu Duca
Accident rutier Schitu Duca

În localitatea ieșeană Schitu Duca din Iași, luni, 20 septembrie 2021, a avut loc un accident rutier. Un pieton a fost lovit în plin de un autoturism marca BMW. Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că pietonul a traversat printr-un loc nepermis.

Șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un capăt de pod și a ieșit în decor. Victima a fost transportată la o unitate medicală de către o autospecială a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

UPDATE: „Liviu A., în vârstă de 59 ani, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Schitu Duca a fost lovit de un autoturism angajat intr- o depăşire. A fost găsit de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi tip B2 care se deplasa spre un caz, într-un şanţ. A fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral cu pierdere cunoştinţei, trauma toracică majoră, fractura apofiza odontoida, fractura complexă omoplat stâng, fracturi costale multiple etajate de la C1 la C11 stângi cu volet costale şi contuzii pulmonare, pneumotorax stâng în cantitate mică, plaga tăiată regiune sacrată cu hematom.

A fost dirijat la secţia de chirurgie toracică”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu