Local

Accident mortal în această seară la Iași. O femeie a fost lovită de un autoturism, iar șoferul a spus că nu și-a dat seama – FOTO, UPDATE

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Accident mortal în această seară la Iași. O femeie a fost lovită de un autoturism iar șoferul a spus că nu și-a dat seama - FOTO UPDATE
Accident mortal în această seară la Iași. O femeie a fost târâtă peste 150 de metri de un autoturism. Șoferul a spus că nu și-a dat seama ca a lovit-o

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în localitatea Țuțora, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism.

UPDATE: Jurnaliștii BZI prezenți la fața locului au aflat de la martori că femeia lovită de autoturism a fost târâtă circa 150 de metri.

Însă, informația inițială nu a fost confirmată ulterior.

Știre inițială

După producerea accidentului, șoferul implicat a spus că nu și-a dat seama ca a lovit-o.

„În seara zilei de 02 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în afara localității Țuțora a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism (un tânăr de 23 de ani) ar fi acroșat o femeie de 80 de ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul femeii.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Alo, atâta timp cât nu specificați ora la care postați știrea, încetați sa începeți articolul cu „în urma cu puțin timp”. Noroc ca în știrea data de politie se spune despre telefonul dat la 112 , în jurul orei 21, altfel as fi crezut ca accidentul s -a întâmplat noaptea. Ce idioti. Nu cred ca mai exista în lume ziariști atat de neprofesioniști ca voi.

  • Baaaaa prostalane postezi comentarii la 3 noaptea frustratule si iar incepi cu ura pe toata lumea si pe ziaristi si pe toti?

  • Baaaaa prostalane , are dreptate omul. Fituica de rahat , articole fara autor , copy paste de prin presa centrala sau aiurea , altele traduse cu google translate dar ce stie țaranul ce-i șofranul. Daca ai fi un pic echidistant , ti-ai da seama singur. Daca acest ziar ar fi in format print ar avea culoarea ,,maro”.

  • Cică ar mai fi avut ,acu vreo doi ani,la Chicerea,accident mortal,dar a scăpat basma curată.😓Și acum la fel,a mers 150m cu femeia pe capotă,i-a spart parbrizul și el nu și-a dat seama?Avea viteză,acul a rămas blocat la 146km/h,dar cred că e fiul vreunui,,șmecher”,și o să scape iarăși 😡😡.Pe unde trebuia să traverseze strada,că să fie regulamentar? Sunt două treceri de pietoni în toată comuna!Vai de noi,cu justiția noastră!!!

Adauga un comentariu