Actualitate

Accident rutier mortal la Medgidia. Doi tineri au decedat pe loc, după ce un Audi s-a izbit de mai mulți copaci – VIDEO

Publicat: 22 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier mortal la Medgidia. Doi tineri au decedat pe loc după ce un Audi s-a izbit de mai mulți copaci - VIDEO
Doi tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani au murit, noaptea trecută, striviţi într-un Audi distrus la peste 100 de km/h, după un accident cumplit produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa

Doi tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani au murit, noaptea trecută, striviţi într-un Audi distrus la peste 100 de km/h, după un accident cumplit produs la intrare în Medgidia, judeţul Constanţa.

Cei doi tineri se aflau într-un autoturism marca Audi şi se deplasau pe strada Lupeni de la intrare în municipiul Medgidia, dinspre DJ 222 către centrul oraşului.

În jurul orei 03.20, şoferul autoturismului a accelerat puternic pe drumul liber, iar maşina a derapat şi a ieşit de pe şosea, lovindu-se puternic de mai mulţi copaci.

Două persoane au decedat pe loc în urma accidentului rutier de la Constanța

Alţi şoferi, martori la cumplitul accident, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un echipaj de la Descarcerare, o autospecială SMURD şi una de la Ambulanţă.

Pompierii s-au chinuit minute în şir să îi scoată pe cei doi tineri din maşina distrusă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i readuce la viaţă.

Cei doi au fost declaraţi decedaţi la locul accidentului.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cauza exactă a accidentului.

Potrivit unor surse, şoferul era căsătorit şi avea doi copii, în timp ce pasagerul era vărul unui consilier local din Medgidia şi lucra ca şofer la o fabrică din oraş.

 

Adauga un comentariu