Local

Accident rutier pe strada C. A. Rosetti! Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO, UPDATE

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Accident rutier pe strada C. A. Rosetti Două autoturisme au intrat în coliziune - FOTO UPDATE
Accident rutier în Iași

În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs în Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe strada C. A. Rosetti.

UPDATE: În nefericitul eveniment auto au fost implicate patru persoane din care două victime conștiente care au fost transportate la spital.

„În total au fost 4 persoane implicate, din care două victime, conștiente, transportate la spital cu ambulanțele SAJ”, au transmis autoritățile.

Știre initială:

Două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a rămas blocată în interiorul unuia dintre autoturisme.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, un Duster și două ambulanțe SAJ tip B.

„Accident rutier produs între două autoturisme, posibil persoană blocată în interior. Evenimentul rutier s-a produs în municipiul Iasi, str. C.A. Rosetti. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu 1 autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, 1 autospecială de descarcerare, 1 Duster și 2 ambulanțe SAJ tip B.”, a transmis ISU Iași.

La sosirea autorităților victima a încarcerată era conștientă. După descarcerare, aceasta a fost predată echipajului medical al Serviciului de Ambulanță Județean, care a evaluat-o și a transportat-o către o unitate medicală.

„În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, cu trei persoane și o victimă încarcerată, conștientă.
Victima a fost descarcerată și predată echipajului medical SAJ, care a evaluat-o medical și va fi transportată la spital”, au mai transmis autoritățile.

Comentarii
  • E plin de țărani inconștienți in Iași care habar nu au să conducă o trotineta, apăi o mașina. Au mașini ieftine de câteva mii de euro si ei se cred mari bombardieri! Sărăciilor! Stați parcați daca nu știți sa conduceți civilizat!

  • Interzisa intrarea in oras a masinilor fara numar de Iași si cu 1 -2 pasageri si vor folosi mai mult trenul sau autobuzele.

  • E plin de piloți, toți vă angajați în depășiri fără să știți ce vine în curbă, toți intrați pe drumul principal fără să acordați prioritate, indiferent de valoarea mașinii, toți sunteți la fel de cretini.

Adauga un comentariu