Local

Accident rutier pe strada Cuza Vodă. O fetiţă de 12 ani a fost izbită de o maşină – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 19 ian. 2022
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un alt accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc pe strada Cuza Vodă din municipiu.

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost acroşată de un autoturism. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului, însă cel mai probabil şoferul nu a observat minoră angajată în traversare. De asemenea, nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a copilului.

UPDATE: Adolescenta a trecut strada printr-un loc nepermis, nu s-a asigurat și a fost acroșată de un autoturism marca Vauxhall. Din fericire, nu a suferit răni grave, ci mai degrabă o sperietură zdravănă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri care dirijează traficul în zonă.

 
Comentarii
  • Pt bucurestean poreclit.Daca te iau de la origine s-ar putea sa fii un pui de oaie moldoveneasca devenit intre timp venetic bucurestean.Voi care sunteti smochinari si preferati sa blocati strazile cu cazanele voastre si sa primiti amenda pt parcare neregulamentara decat sa lasati cazanul cu 2.50 lei toata ziua la o parcare supraetajata pe care a constuit-o primaria Generala a Bucurestiului.

  • nu e loc de pietoni, trotuarul se termina brusc si nu ai cum sa MERGI pana in statia de tramvai de la Opera. Nu tu trecere de pietoni, nu nimic!
    In alte tari traficul e intrerzis in Centrul Vechi al oraselor, sa aiba loc OAMENII, nu masinile!

  • Ca sa ajungi in statie trecerea de pietoni este putin mai jos… 20 de metri!
    Se circula pe acea strada pentru ca bd-ul. Stefan cel Mare este inchis.
    Nu ma mir ca e masina cu numar de NT… in mare parte mari idioti in trafic!

Adauga un comentariu