National

Accident rutier. Un consilier local și fiica sa în vârstă de zece ani au murit

Publicat: 15 aug. 2020
Un consilier local din Suceava și fiica sa de 10 ani au murit într-un cumplit accident

Marius Cernescu, un consilier local din Suceava, și fiica sa în vârstă de 10 ani, au murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs între localitățile Fetești și Movila din Ialomița, în timp ce se întorceau de la mare.

În vârstă de 36 de ani, consilierul local ALDE se întorcea, alături de soție și fiică, de la mare, atunci când au fost implicați în nenorocirea provocată de un tânăr de 28 de ani.

Potrivit unor surse, mașina consilierului Cernescu a fost spulberată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Movila (Ialomița), care a depășit peste linia continuă.

În urma impactului deosebit de violent, una dintre mașina a ajuns pe câmp, iar cealaltă s-a răsturnat pe șosea. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului au găsit-o pe fiica lui Marius Cernescu încarcerată în mașină, cu răni extrem de grave și fără viață.

Marius Cernescu a fost la rândul său grav rănit și a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Județean Constanța, însă nu a supraviețuit.

Consilier local din Suceava și fiica de 10 ani, morți într-un accident în Ialomița

Alte trei persoane, printre care și soția consilierului Cernescu, au supraviețuit impactului violent și au ajuns de urgență la spital.

„Sunt șocat…Aseară am vorbit cu el, a fost patru zile la mare cu familia, să se relaxeze, iar acum se întoarcea acasă pentru că aveam de finalizat dosarele pentru depunerea candidaturilor la Primărie. E cumplit ce li s-a întâmplat…era un tânăr muncitor și serios, care a pus pe picioare o afacere și reușise să o facă să meargă, cât să le asigure traiul”, a declarat Dan Roibu, coleg de partid și în Consiliul Local cu Marius Cernescu, potrivit monitorulsv.ro.

Accident rutier. Un autoturism marca Dacia Logan a fost distrus după impactul cu un Golf

Un autoturism marca Dacia Logan a fost distrus de un Golf 4 într-un accident îngrozitor în localitatea Rătești din județul Argeș, iar un bărbat a murit în urma impactului deosebit de violent. Două femei și un copil în vârstă de 2 ani au fost duse la spital, în această după-amiază, după impactul dintre două mașini, în comuna Rătești, județul Argeș.

Potrivit ISU Argeș, în urma impactului dintre două mașini, în comuna Răteștu, un bărbat a murit pe loc. O femeie a fost preluată de serviciul de ambulanță județean și dusă la spital. De asemenea, un copil de 2 ani, care a suferit mai multe excoriații frontale, a fost dus și el la spital împreună cu mama sa.

Adauga un comentariu