Local

Accident rutier în Iași! Trei autoturisme au fost implicate – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 29 dec. 2020

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident grav în Iași, pe strada Pavlov, în apropiere de Kaufland, Podul de Piatră. Potrivit informațiilor de ultimă oră, obținute de reporterii BZI.ro, au fost implicate trei autoturisme, care au fost grav avariate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutierii și un echipaj medical. Din fericire nu există victime.

Momentan nu este cunoscută cauza accidetului.

 

Un alt accident a avut loc luni, 28 decembrie

Un alt accident a avut loc în urmă cu două zile. Totul s-a petrecut în comuna Ciurea din județul Iași. În accident au fost implicate două autoturisme, un autoturism marca Volkswagen și un alt autoturism.

Impactul a fost lateral, un autoturism intrând în partea lateral spate în autoturismul marca Volkswagen. Se pare ca unul dintre autoturisme are daune serioase, în timp ce celălalt nu prezintă foarte mari daune. În urma accidentului a rezultat o victimă.

Accidentele se țin lanț în Iași

Duminică, 27 decembrie, un accident grav a avut loc în comuna Grajduri, din județul Iași. O mașină a ieșit în decor în curbă la Bordea.

„Autovehicul a intrat în parapet la Grajduri. Au fost doi pacienți. Șoferul refuză transportul la spital. Pasagerul dreapta față a suferit cefalee, epistaxis anterior bilateral oprit spontan, contuzie coloană cervicală. Acesta a fost preluat de echipaj de prim ajutor și dirijat la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat șefa UPU SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Comentarii
Adauga un comentariu