International

Această brunetă are trei fiice și a devenit bunică la 33 de ani. Oamenii sunt șocați când îi află vârsta

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Această brunetă are trei fiice și a devenit bunică la 33 de ani. Oamenii sunt șocați când îi află vârsta
Irina Kostenko poartă mereu ținute sexy și tinerești, încât atunci când pozează alături de fiicele ei

Irina Kostenko este o brunetă sexy care a uimit pe toată lumea când a spus că are trei fiice și a devenit bunică la 33 de ani. Femeia are foarte mare grijă de silueta ei și adoră să posteze imagini cu ea pe conturile de socializare. Irina Kostenko povestește că a născut-o pe fiica cea mare când avea doar 16 ani, iar aceasta a devenit mamă la 17 ani.

Nu degeaba se spune că vârsta este un număr, de cele mai multe ori aceasta fiind o stare de spirit. Însă în anumite situații, unele persoane îi uimesc pur si simplu pe cei din jur, deoarece par cu mult mai tinere decât sunt în realitate. Este și cazul acestei femei din Rusia, care nu doar că este mămică a trei fete, dar a devenit în urmă cu trei ani chiar bunică.

Această brunetă are trei fiice și a devenit bunică la 33 de ani

Irina Kostenko este o tânără mămică din Rusia, care a atras atenția utilizatorilor de Instagram. Oamenii au fost șocați când i-au aflat vârsta reală, dar și faptul că este mamă a trei copii și bunică.

Irina poartă mereu ținute sexy și tinerești, încât atunci când pozează alături de fiicele ei, lumea crede că sunt surori. La 36 de ani, cât are în prezent, ea pare o adolescentă, la cât de bine arată. Cu trăsături de manechin, rusoaica și-a câștigat imediat popularitatea pe rețelele sociale. În postările sale, Irina a povestit că a născut-o pe fiica mai mare la 16 ani. La rândul ei, Ecaterina a devenit mamă la 17 ani.

„Prima mea fiică s-a născut când aveam doar 16 ani. La vremea respectivă, sprijinul celor dragi a contat foarte mult pentru mine. Mama și tata au făcut totul pentru ca eu și Katyusha să ne simțim cele mai fericite. Ei  sunt un exemplu pentru mine. De aceea, când am aflat despre sarcina fetei mele, am susținut-o și eu. Sinceră să fiu, emoțiile nu pot fi descrise în cuvinte. Doar lacrimi de bucurie și tandrețe: când eu aveam 33 de ani, fiica mea în vârstă de 17 ani a adus pe lume un copil. A fost atât de neașteptat, dar e o binecuvântare”, a povestit femeia.

Irina spune că statutul de bunică îi umple inima de fericire:

„Întreaga familie a devenit și mai fericită, pentru că pe 21 iunie 2021 s-a născut micuța noastră prințesă Adeline. Este uimitoare și foarte iubitoare. Când îmi spune bunicuță, pur și simplu mă topesc”.

Un caz cunoscut de la noi este cel al mamei Antoniei, și ea o bunică tânără și sexy.

Comentarii
Adauga un comentariu