Actualitate

Aceasta este harta unde vedeți LIVE cazurile de COVID-19 din România și din întreaga lume – LIVE VIDEO/ FOTO/ UPDATE

Publicat: 10 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE:  Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit, miercuri, că situaţia generată de coronavirus este pandemie, ca urmare a răspândirii cazurilor de COVID-19 în peste 110 ţări şi regiuni din întreaga lume.

„Am făcut o evaluare, iar situaţia generată de Covid-19 poate fi caracterizată drept pandemie”, a declarat miercuri Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

„Aceasta este prima pandemie cauzată de un coronavirus”, a precizat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Știre inițială

Evoluția epidemiei cu coronavirus poate fi urmărită LIVE cu ajutorul unei hărţi interactive realizate de Centrul pentru Ştiinţă și Ingineria Sistemelor din cadrul Universității John Hopkins.

Noua boală COVID-19 a adus cel puțin 24 de decese în Statele Unite, începând de luni – o parte din cele peste 3.800 de victime enumerate la nivel mondial în cifrele compilate de Johns Hopkins University. Dintre cele peste 110.000 de persoane care au prins virusul la nivel global, datele lui Johns Hopkins arată că aproape jumătate – mai mult de 62.000 – s-au recuperat. Riscurile pentru sănătate asociate cu virusul cresc semnificativ odată cu vârsta și multe persoane mai tinere, sănătoase care se infectează, ar putea prezenta doar simptome ușoare, dacă există.

CAZURILE DIN ROMÂNIA

CAZURILE LA NIVEL MONDIAL

CLICK AICI PENTRU A ACCESA HARTA

Adauga un comentariu