Local

Acest mesaj va rupe inima oricărei mame! Ea este cea care i-a dat viață tânărului șofer de TIR mort în carnagiul de la Bălțați: “Te iubește mami mult” (exclusiv foto)

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acest mesaj va rupe inima oricărei mame Ea este cea care i-a dat viață tânărului șofer de TIR mort în carnagiul de la Bălțați Te iubește mami mult exclusiv foto
După mesajul iubitei lui, mama acestuia, a publicat pe o rețea de socializare un alt mesaj după ce a aflat că băiatul ei și-a pierdut viața în accidentul crunt care s-a petrecut astăzi

Astăzi, 1 februarie 2022, s-a produs un accident rutier mortal la Iaşi. Carnagiul care a pătat şoseaua DN 28 pe raza comunei Bălţaţi, judeţul Iaşi, cu sângele a 7 victime a înmărmurit întreaga Românie. Andrei Radu, un tânăr de doar 30 de ani, din Dumeşti, se afla la volanul unui camion. Acesta a derapat într-o curbă, a intrat în coliziune cu o ambulanţă. În urma impactului a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz. Şapte persoane au decedat, printre care şi Andrei Radu.

Tânărul avea o frumoasă relaţie şi urma să se căsătorească în perioada imediat următoare. Din păcate, nu a mai apucat. Iubita lui a publicat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj de-a dreptul dureros.

 „Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, a spus tânăra iubita a lui Andrei Radu.

După mesajul iubitei lui, mama acestuia, a publicat pe o rețea de socializare un alt mesaj după ce a aflat că băiatul ei și-a pierdut viața în accidentul crunt care s-a petrecut astăzi.

„Astăzi se împlinesc 30 de ani de cînd am devenit mamă ,cel mai frumos moment din viața mea….îi multumesc lui Dumnezeu pt tot ,iar tu fiul meu sa ai parte numai de fericire sănătate și sa te bucuri de viața ….te iubește mami mult…La mulți ani!”, a transmis mama tânărului de doar 30 de ani care a decedat astăzi.

 

 

Adauga un comentariu