Sport

„Acolo va juca în sezonul viitor!” Mama lui Cristiano Ronaldo anunță despărțirea de Juventus

Publicat: 14 mai 2021
Cristiano Ronaldo
Vestea surpriză vine din Portugalia, acolo unde RECORD anunță că Cristiano Ronaldo s-ar putea întoarce la Sporting Lisabona

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, spune că va face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi la Sporting pe fiul ei.
100 de goluri a bifat Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus, după ce a marcat și contra lui Sassuolo. Portughezul a atins aceeași bornă pe care a mai atins-o la Real Madrid sau Manchester United, dar și în naționala Portugaliei. Este primul fotbalist din istorie care marchează mai mult de 100 de goluri în Anglia, Spania, Italia și pentru prima reprezentativă.

Unde va juca Cristiano Ronaldo din sezonul viitor

Vestea surpriză vine din Portugalia, acolo unde RECORD anunță că super starul lusitan s-ar putea întoarce la Sporting Lisabona. De fapt, informația a plecat de la o declarație a mamei lui Cristiano, Dolores Aveiro:

„Voi merge la Torino și o să vorbesc cu el. Anul viitor va juca pe Alvalade, îl voi convinge și se va întoarce”, a spus Dolores Aveiro pentru TVI 24, potrivit Record.

Sporting Lisabona a câștigat, marți, pentru prima dată după 19 ani campionatul Portugaliei, după ce a învins în antepenultima etapă Boavista, scor 1-0. Tot în etapa a XXXII-a, FC Porto a învins cu 5-1 Farense, iar Benfica a fost învinsă cu 3-1 de Nacional.
Cu două etape înainte de finalul sezonului, Sporting are 82 de puncte, în timp ce ocupanta locului doi, FC Porto, are 74. Pentru Sporting este al 23-lea titlu național, primul de după 2002:

„Sunt fericită, a meritat așteptarea”, a spus mama lui Cristiano

Adauga un comentariu