Local

Acțiune de amploare a polițiștilor în mai multe zone din Iași. Echipajele au fost puse să aplice mandate de aducere – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 05 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acțiune de amploare a polițiștilor în mai multe zone din Iași. Echipajele au fost puse să aplice mandate de aducere - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Este vorba despre o acțiune, desfășurată de către unul dintre județele vecine.

Acțiune de amploare a polițiștilor în mai multe zone din Iași. Este vorba despre o acțiune, desfășurată de către unul dintre județele vecine. Azi și în această seară, mai multe echipaje de poliție au fost puse să aplice mandate de aducere.

Chiar în aceste momente, la Iași, mai multe persoane s-au trezit cu Poliția la ușă, în cadrul unui dosar penal.

Reprezentanții IPJ Iași au precizat că este vorba despre un dosar al unui județ vecin, nedezvăluind informații cu privire la ce județ și ce se întâmplă mai exact.

UPDATE: Percheziții într-un dosar penal de proxenetism

„Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de le lângă Judecătoria Vaslui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Azi, 5 august a.c., poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Vaslui și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Iași, Suceava și Botoșani au efectuat 5 percheziţii domiciliare, dintre care trei pe raza judeţului Iaşi, una în judeţul Suceava și una în județul Botoșani în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Cu ocazia acțiunii a fost realizat și un flagrant în municipiul Iași pentru completarea probatoriului în dosarul penal.

În cauză sunt puse în executare mai multe mandate de aducere, până în prezent fiind aduse la audieri 3 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

UPDATE: Potrivit unor surse apropiate anchetei, au fost efectuate cinci percheziții, dintre care trei la Iași, una la Botoșani și una la Suceava, într-un dosar de proxenetism. Se pare că dosarul este făcut de o secție Rurală din Vaslui.

Revenim cu detalii

Adauga un comentariu