Local

Activistul Daniel Bodnar a fost transportat de urgență la un spital din Iași după un accident rutier grav! Care este starea lui de sănătate

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Activistul Daniel Bodnar a fost transportat de urgență la un spital din Iași după un accident rutier grav Care este starea lui de sănătate
Daniel Botnar activistul de mediu din Suceava a fost implicat într-un accident rutier grav

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, cunoscut în presa din România datorită implicării acestuia în lupta împotriva mafiei lemnului din Suceava a ajuns de urgentă la spitalul de Neurochirurgie din Iași după ce a fost implicat într-un accident rutier grav.

Daniel Bodnar a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului rutier. Starea lui de sănătate este una stabilă, dar medicii îl țin sub observație.

Daniel Bodnar a suferit un accident rutier grav

Activistul de mediu, Daniel Bodnar a suferit un accident rutier grav, in cursul nopții trecute în județul Suceava. După o evaluare a personalului medical din județul mai sus menționat s-a luat decizia ca acesta să fie transportat de urgență la Iași. Acesta se află internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași unde se află sub strictă supraveghere a medicilor:

Daniel Bodnar a ajuns în această dimineaţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Acesta a suferit o fractură la coloană şi o fractură la unul dintre picioare. Vorbim despre faptul că în aceste momente se află sub investigaţie medicală. Starea lui de sănătate e stabilă. Acesta are o fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Bodnar Daniel a fost bătut cu pietre de către mafia lemnelor din Suceava

Activistul Daniel Bodnar a ajuns în atenţia publică după ce a fost bătut cu pietre de mai mulţi oameni implicaţi în mafia lemnelor. Vorbim despre faptul că Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne de la acea dată a reacţionat la apariţia imaginilor publice cu el.

„Ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public, s-a dispus trimiterea, de urgenţă, în judeţul Suceava, a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern şi Direcţiei de Ordine Publică, ale Poliţiei Române, pentru a verifica cele sesizate”, informează, la acea dată, un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Daniel Botnar

Conform datelor presei locale se pare că Daniel Botnar era pasager în maşină condusă de un alt activist de mediu. Vorbim despre faptul că Daniel Ghinghiloschi, şoferul autoturismului BMW a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat violent într-un podeț şi în poarta unei case.

Şoferul a scăpat cu răni uşoare dar Bodnar are leziuni grave. Polițiștii rutieri nu au dubii cu privire la faptul că a fost doar un accident rutier și nu se poate vorbi despre o posibilă ” mână criminală”.

Daniel Bodnar a ajuns la Spitalul Județean Suceava stabil, dar în stare gravă. Problemele cele mai mari le pune fractura de coloană lombară, cu paraplegie. Pacientul a fost transferat încă din cursul nopții la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru a fi operat la coloană. Daniel Bodnar mai are și o fractură complexă la un picior, care urmează să necesită și ea intervenție chirurgicală.

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu