Economic Local

Activitatea de salubritate continuă pe străzile din Iași. Evitați cozile la sediul Salubris

Publicat: 17 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Activitatea de salubritate continuă pe străzile din Iași. Evitați cozile la sediul Salubris

Dată fiind situația de urgență decretată la nivel național ca urmare a pandemiei de COVID-19, Salubris ia o serie de măsuri speciale. Astfel, activitățile în teren ale societății de salubritate, cum sunt colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor, salubrizarea căilor publice, încasarea contravalorii facturilor prin casieri se desfășoară normal, conform planificărilor aprobate anterior.

„Deși întreaga activitate a Salubris SA se desfășoară conform programului normal, pentru evitarea riscului de contaminare cu COVID-19 sau alți viruși sezonieri a cetățenilor și angajaților proprii, societatea Salubris SA roagă toți cetățenii ca, în măsura posibilităților, să abordeze variantele on-line de comunicare cu societatea noastră, accesând facebook.com/SalubrisIasi/ sau formularul de contact din site-ul nostru www.salubris.ro”, au precizat reprezentanții Salubris SA.

Programul stabilit de Salubris

Concret, activitatea societății Salubris SA la sediul din Șoseaua Națională nr. 43 (casierii, relații cu publicul) se desfășoară conform programului: program de lucru birouri care desfășoară activități cu publicul: Luni – Joi: 07:00 – 15:30; Vineri: 07:00 – 13:00. Program casierii la sediul Salubris SA: Luni – Vineri: 08:00 – 16:00

Adauga un comentariu