BZI LIVE

LIVE VIDEO – Activităţile, proiectele şi viaţa într-unul dintre cele mai mari Campusuri Studenţeşti din România, „Tudor Vladimirescu”, într-o emisiune BZI LIVE alături de conf. univ. dr. ing. Lidia Gaiginschi, prorector responsabil de relaţia cu studenţii la TUIASI – FOTO

Publicat: 17 ian. 2021

Luni, 18 ianuarie 2021, începând cu ora 15.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este invitat, la un dialog deschis, de actualitate şi impact profesorul care este responsabil de parteneriatul cu aproximativ zece mii de studenţi, cazaţi într-unul dintre cele mai mari Campusuri din Estul Europei – „Tudor Vladimirescu” din Iaşi. Este vorba de conf. univ. dr. ing. Lidia Gaiginschi, de la Facultatea de Mecanică, prorector responsabil de relaţia cu studenţii la Universitatea Tehnică (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iași. Alături de domnia sa vor fi abordate problematici ce ţin de acest areal academic, proiecte pe care intenţionează să le implementeze, activitatea de până acum pe care a derulat-o.

De asemenea, ceea ce s-a făcut până acum (în plină pandemie de COVID-19) în Campusul Studenţesc „Tudor Vladimirescu” şi ce urmează a se realiza, acţiuni pentru şi cu studenţii politehnisti vor fi alte puncte evidenţiate în Platoul BZI LIVE. Prorectorul, conf. univ. dr. ing. Lidia Gaiginschi îşi ghideaz` întreaga activitate de coordonare plecând de la importanţa studiilor pe zona academică ce ţine de inginerie, oportunităţile pe care le au absolvenţii celor 11 facultăţi de la Politehnica ieşeana, îmbunătăţirea vetii în Campusul Studenţesc „Tudor Vladimirescu”, inserţia pe piaţa muncii a studenţilor, activităţi de voluntariat sau antreprenoriat în care sunt implicaţi tinerii.

Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu