International

Actorul Alien Huang a murit la 36 de ani, în condiții suspecte. Avea o carieră de succes în muzică și actorie

Publicat: 18 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Alien Huang a murit la 36 de ani în condiții suspecte. Avea o carieră de succes în muzică și actorie
Actorul Alien Huang a murit. Tragedia a avut loc miercuri, 16 septembrie

Actorul Alien Huang a murit la 36 de ani, în condiții suspecte, in locuința sa din Taiwan. Tragedia a avut loc miercuri, 16 septembrie, anunțul trecerii în neființă fiind făcut de rudele îndurerare ale vedetei.

Alien Huang a fost găsit mort, în condiții suspecte, în locuința sa. Celebrul actor și cântăreț, din Taiwan, avea vârsta de 36 de ani.

Actorul Alien Huang a murit la 36 de ani

Alien Huang a fost găsit fără suflare de către tatăl său cu care trebuia să ia prânzul în ziua respective. Se pare că actorul a fost murit imediat după ce a ajuns acasă, între orele 10 și 11 dimineața.

Tragedia a avut loc miercuri, 16 septembrie, anunțul trecerii în neființă fiind făcut de rudele îndurerare ale vedetei.

Criminaliștii au mărturisit că Alien Huang a fost găsit fără suflare chiar lângă baie, pe jumătate dezbrăcat, în timp ce apa curgea în cadă. Cel mai probabil cântărețul taiwanez a alunecat și s-a lovit în zona capului, lovitura fiindu-i fatală.

Au fost găsite pete de sânge pe podea

Detaliul care cataloghează moartea actorului ca fiind una suspectă este faptul că pe podea, la fața locului, au fost descoperite pete de sânge. De asemenea, medicii sosiți imediat în casa cântărețului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Mai mult decât atât, oamenii legii nu au găsit niciun fel de drog, sticle de alcool sau alte substanțe interzise, acesta fiind motivul pentru care moartea lui Alien Huang a fost considerată încă de la început suspectă.

În continuare, se așteaptă rezultatul autopsiei pentru a se afla cauza exactă a morții acestuia.

Carieră de succes în muzică și actorie

Alien Huang a devenit cunoscut după ce s-a lansat în industria muzicală alături de formația HC3. Se întâmpla în anul 2002, ca ulterior să se alăture unei alte trupe, intitulată Cosmo (2003). Ambele grupuri s-au desființat, artistul îndreptându-și atenția spre divertisment.

Timp de câțiva ani a prezentat un show pe micile ecrane, perioadă în care a fost nominalizat pentru cea mai bună gazdă într-un program de varietate, la premiile Golden Bell Taiwan. A renunțat în anul 2016 pentru a încerca un alt domeniu, de data aceasta fiind vorba de actorie.

Potrivit straitstimes.com, Alien Huang a fost distribuit în producții cinematografice din Singapore, precum „8 Joys Of Life” (2012) și „ Wild and Holiday Dreaming”, dar și în seriale ca „Freedom of Half Grown Ups” și „Mysterious Incredible Terminator”.

Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. Aceasta a fost găsită moartă în apartamentul său din Tokyo

Actriţa Sei Ashina s-a sinucis. Ea a fost găsită în apartamantul sau din Tokyo pe 14 septembrie de către fratele ei. Frumoasa actriţă nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

Sei Ashina, una dintre cele mai frumoase actriţe japoneze, şi-a pus capăt zilelor. Fratele său a fost cel care a făcut descoperirea macabră în data de 14 septembrie. Decesul Ashinei, 36 de ani, a fost confirmat de compania să de management, dar şi de poliţia din Tokyo. Actriţa a devenit celebră internaţional pentru trolul interpretat în filmul „Silk”, alături de Keira Knightley şi Michael Pitt, în 2007.

Nu se ştie de ce actrița Sei Ashina s-a sinucis
Până acum, nu este clar de ce actrița Sei Ashina s-a sinucis. Frumoasă actriţă nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

De asemenea, reprezentanţii săi au spus că situaţia este sub investigaţie şi fac un apel în presă să respecte durerea familiei şi să evite întrebările.

Adauga un comentariu