Cancan

Actorul celebru s-a despărțit la un an după ce iubita lui a născut. Nu mai există cale de împăcare

Publicat: 02 dec. 2020
actorul celebru despărțit iubita
Starul din Big Bang Theory și iubita sa și-au spus adio la un an după ce au devenit părinți

Johnny Galecki, actorul celebru din Big Bang Theory, s-a despărțit de iubita lui, Alaina Mayer, la un an după ce aceasta a născut. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în pofida faptului că au devenit părinți. Oricum, relația lor nu mai mergea de mai bine de un an.

Fără doar și poate, anul 2020 poate fi considerat anul despărțirilor. Nu doar în România, ci și în străinătate, multe vedetele au preferat să-și spună „adio”. Printre acestea se numără și starul din Big Bang Theory, Johnny Galecki, și iubita lui, Alaina Meyer. Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Actorul celebru s-a despărțit de iubita lui

Cei doi s-au despărțit la un an de când au devenit părinți iar acum vor merge pe drumuri separate. După mai bine de 2 ani petrecuți împreună, actorul Johnny Galecki din Big Bang Theory, și iubita sa, Alaina Meyer, și-au spus „adio”, notează People. Chiar dacă nu mai pot merge împreună pe același drum, cei doi vor continua să aibă o relație bună, pentru fiul lor în vârstă de 1 an.

Recent, Alaina a avut o postare destul de bizară pe contul său de Instagram, atunci când a sărbătorit prima zi de naștere a lui Avery. La momentul respectiv, fosta iubită a celebrului actor a transmis un mesaj controversat, prin intermediul căruia specifică faptul că lucrurile dintre ea și Johnny nu au mers așa cum și-a dorit, în ultima perioadă.

Acesta a fost cel mai sumbru an din viața mea, cu multe lucruri extreme, dar chiar și în cele mai grele momente. Însă a existat un băiețel sănătos care avea nevoie de mine și m-a ținut cu picioarele pe pământ. Este absolut nebunesc cum zboară timpul. Sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că fiul meu este sănătos, dar și pentru călătoria pe care o parcurgem împreună”, a precizat modelul Alaina Meyer.

Un alt cuplu celebru de la Hollywood s-a despărțit

O altă despărțire a zguduit lumea mondenă săptămâna trecută, când Megan Fox și Brian Austin Green au anunțat separarea după 16 ani de relație și trei copii. Frumoasa brunetă a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green. Totodată, Brian Austin Green a confirmat, într-un podcast, despărţirea de actriţa Megan Fox.

Acesta a mărturisit că relația lor s-a răcit în ultima perioadă, mai ales atunci când Megan a fost plecată la filmări în altă țară. Cu toate acestea, el a declarat că își va iubi mereu fosta soție și speră că vor reuși să mai meargă împreună în vacanțe, ca o familie adevărată.

O voi iubi mereu! A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru”, a declarat Green.

În altă ordine de idei, revenind la actorul celebru Johnny Galecki care s-a despărțit de iubita lui, starul din Big Bang Theory a început să fie activ pe Instagramul său, însă nu a oferit detalii legate de separare.

Adauga un comentariu