Actualitate

Actorul Marius Manole l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis: „Eu mi-aș dori o Românie educată!“

Publicat: 21 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Marius Manole l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis Eu mi-aș dori o Românie educată
Actorul Marius Manole își dorește o Românie educată în adevăratul sens al cuvântului

Actorul Marius Manole l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis din cauza programului „România educată” lansat cu surle și trâmbițe, care nu a dus nicăieri. Marius Manole a precizat că educație în România a fost distrusă și că ce se întâmplă acum greșit este cauza acestei distrugeri.

„Eu cred că tot ce se întâmplă acum greșit în România este consecința faptului că am distrus educația. Și că am distrus asta, de aici încolo nici nu mai avem despre ce vorbi. Eu mi-aș dori o Românie educată, vorba unui clasic în viață. Acest proiect văd că nu s-a dus nicăieri, a fost doar un enunț și atât. Dacă România ar fi educată, lucrurile ar sta bine. Eu asta îmi doresc! O Românie în care oamenii să respecte ce au de făcut, fiecare să-și știe meseria, noi să respectăm aleșii noștri, aleșii noștri să ne respecte pe noi și să fie în slujba noastră”, a delcarat Marius Manole.

Proteste împotriva restricțiilor

Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat sâmbătă, 20 martie, în Capitală, atât în Piața Victoriei, cât și la Universitate, pentru a protesta împotriva măsurilor de combatere a pandemiei.

Protestatarii nu au purtat mască de protecție.

Organizatorii activităților au fost sancționați contravențional pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți, nu au asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 293 din 10 martie 2021 și nu au respectat locul de desfășurare a activităților declarate.

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Participanții la adunările publice au fost sancționați pentru că nu au respectat măsurile individuale de protecție sanitară.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor care se impun, adaugă jandarmeria.

În București și în mai multe orașe au avut loc manifestații împotriva restricțiilor impuse de autorități. În București protestatarii s-au adunat în Piața Universității, fără a purta măști și fără a respecta măsurile de distanțare și prevenție. Manifestații asemănătoare au loc și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.

Diana Șoșoacă: „Nu există pandemie!“

Diana Șoșoacă a participat sâmbătă, 20 martie, la protestele față de restricțiile luate de guvernanți împotriva COVID-19 și a spus că această pandemie de coronavirus „nu există“.

„Nu există pandemie, nu mă las până aceşti oameni nu sunt demişi! Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei şi absolut toţi fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicităţii ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această aşa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poţi să certifici o pandemie până nu descoperi că în propria ţară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislaţie. Nu mă las până nu sunt demişi aceşti oameni şi nu vom avea nişte profesionişti. Justiţia lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptăţii”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Adauga un comentariu