International

Actrița Bollywood, Rhea Chakraborty a fost arestată pentru consum de droguri şi pentru moartea iubitului ei

Publicat: 08 sept. 2020
Actrita Rhea Chakraborty a fost arestă
Actrita Rhea Chakraborty a fost arestă

Actrița din Bollywood, Rhea Chakraborty, a fost arestată de autoritatea de control a stupefiantelor din India într-un caz de droguri legat de moartea actorului iubit Sushant Singh Rajput. Rajput, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai pe 14 iunie. Poliția a spus că s-a sinucis.

Totuși, familia sa a înregistrat o plângere a poliției împotriva lui Chakraborty, acuzând-o de susținere la sinucidere. Rhea Chakraborty nu a comentat, dar a negat orice acțiune greșită în declarațiile anterioare.

Autoritățile încă nu au dezvăluit acuzațiile împotriva ei.

Fratele lui Chakraborty, Showik, și fostul manager al casei lui Rajput, Samuel Miranda, au fost de asemenea arestați săptămâna trecută în același caz de droguri. Dar nici acuzațiile împotriva lor nu au fost dezvăluite.Chakraborty este cel mai înalt arest în legătură cu un caz care a captivat și polarizat India în ultimele luni. Știrile de televiziune Prime Time au acoperit fiecare evoluție, transformând viața personală a lui Rajput și Chakraborty în subiecte de dezbatere publică.

Sushant Singh Rajput: Mister și voyeurism în jurul morții vedetei din Bollywood

Cuplul a început să se întâlnească în vara anului 2019, potrivit rapoartelor, și s-au mutat împreună în decembrie. La 8 iunie, cu o săptămână înainte de moartea lui Rajput, Chakraborty a plecat să stea cu părinții ei și nu era acasă când actorul a murit. După moartea sa, rapoartele din presă sugerează că s-a ocupat de probleme de sănătate mintală. Dar, în câteva zile, accentul s-a mutat pe Chakraborty, iar viitoarea actriță în vârstă de 28 de ani s-a trezit în curând în centrul unei furtuni de acuzații, teorii ale conspirației, zvonuri și rapoarte neconfirmate.

Atenția mass-media s-a intensificat după ce tatăl lui Rajput a înregistrat o plângere împotriva actriţei Rhea Chakraborty

Atenția mass-media s-a intensificat după ce tatăl lui Rajput a înregistrat o plângere împotriva ei. El a negat că fiul său ar avea probleme de sănătate mintală și l-a acuzat pe Chakraborty că a sustras banii fiului său, printre alte acuzații. De luni de zile, Chakraborty a fost trolat pe social media.

A fost numită nume precum „vânătoare de averi” și „mafie mol” și a fost acuzată că l-a făcut pe Rajput dependent de droguri și l-a condus la sinucidere. Actrița s-a apropiat de Curtea Supremă pentru ceea ce spune că este un „proces mediatic nedrept” și și-a emis propria declarație și a acordat interviuri TV, negând toate acuzațiile care i se aduc. Ea a adresat, de asemenea, o cerere ministrului de interne Amit Shah pentru o anchetă echitabilă asupra morții lui Rajput.

Rhea Chakraborty s-a sinucis

Premierul indian Narendra Modi și-a prezentat condoleanțele ”pentru un tânăr actor strălucitor care a plecat prea curând dintre noi. A excelat în seriale de televiziune și în filme. Suntem șocați de dispariția lui Sushant. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată și fanii copleșiți”.

Actor, dansator, antreprenor și filantrop, Rajput și-a început cariera cu seriale de televiziune. Pentru rolul din filmul Kai Po Che (2013) a primit o nominalizare la Premiile Filmfare, Oscarurile pentru Bollywood, pentru cel mai bun debut masculin.

A jucat apoi în comedia romantică Shuddh Desi Romance (2013) și a fost detectiv în thrillerul Detectivul Byomkesh Bakshy (2015).

Adauga un comentariu