National

Actrița Maia Morgenstern, mesaj din fața Teatrului Evreiesc: „E vesel! Zboară tabla…”

Publicat: 18 mai 2021
Actrița Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern, directorul Teatrului Evreiesc de Stat, le-a mulțumit pompierilor pentru intervenția la Teatrul Evreiesc de Stat care a fost afectat de vântul puternic.

Actrița Maia Morgenstern a postat pe pagina de socializare un selfie din fața Teatrului Evreiesc de Stat, acolo unde o parte din acoperiș a fost afectat,marţi, de vântul puternic.

„Cu pompierii pe casă! Mulțumim pentru promptitudine! La Teatrul Evreiesc de Stat! E vesel! Zboară tabla…”, a notat Maia Morgenstern pe Facebook.

Vântul puternic şi ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe județe din ţară. Conform ANM, vântul a prezentat marţi intensificări susținute în majoritatea zonelor, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar local, îndeosebi în Transilvania, Oltenia şi Muntenia 70-80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80 – 100 km/h.

27 de copaci au fost doborâți de vânt şi în București

Pompierii din București au avut marți după-amiaza 27 de intervenții pentru îndepărtarea unor copaci doborâți de vânt pe mașini sau pe străzi. Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii au intervenit marți după-amiaza la 27 de solicitări.

16 dintre acestea au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Astfel, pompierii au intervenit pe străzile C.C. Arion, Petru Rareș, Logofăt Udriste, Parcul Cișmigiu, Doctor Clunet, Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei sau strada Burdujeni.

De asemenea, ISU transmite că au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale și prin intermediul rețelelor de socializare.

Adauga un comentariu