Cancan

Actrița Tania Popa, în depresie din cauza pandemiei de Coronavirus: „M-a lovit ca un trăsnet”

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Tania Popa în depresie din cauza pandemiei de Coronavirus M-a lovit ca un trăsnet
Tania Popa a intrat în depresie din cauza izolării și a faptului că toate proiectele ei au picat peste noapte

Actrița Tania Popa trece prin momente grele și recunoaște că la un moment dat a intrat în depresie din cauza pandemiei de Coronavirus. Ea a avut mult de suferit atunci când nu a mai putut să-și practice meseria. Izolarea i-a dăunat enorm la acele momente în care toate proiectele ei artistice s-au prăbușit.

Pe lângă suferința provocată celor care din nefericire s-au infectat cu temutul virus Covid, pandemia de Coronavirus a lovit nimicitor carierele artiștilor din toată lumea. Rămași fără evenimentele pe de urma cărora majoritatea trăiau, unii dintre ei au avut de înfruntat perioade extrem de grele. Acesta este și cazul unui nume sonor din România. Actrița a avut de suferit enorm din cauza pandemiei.

Din ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, mulți nu au mai reușit s-o recunoască pe îndrăgita actriță Tania Popa, care cu trei ani în urmă câștiga Ferma Vedetelor. După ce ne-a obișnuit cu prezența ei efervescentă, cu care reușea ușor să facă să izbucnească hohote în public, acum abia mai schițează un zâmbet. Vedeta a mărturisit că pandemia de Coronavirus a venit pentru ea cu un diagnostic crunt, depresie.

Actrița Tania Popa, în depresie

Astfel, Tania Popa, una dintre cele mai populare actrițe din România, s-a văzut nevoită, odată cu debutul pandemiei, să renunțe la a-și mai practica meseria. Tania Popa a recunoscut că din cauza izolării și a faptului că toate proiectele au picat peste noapte a intrat în depresie.

La cei 48 de ani ai săi, Tania Popa este cunoscută pentru veselia și buna ei dispoziție contagioasă. Însă, în ciuda felului său de a fi, actrița a declarat că a avut o cădere psihică odată cu declanșarea pandemiei.

„Noi, actorii, am fost primii trași pe dreapta, așa că sunt în pauză din 9 martie 2020. Acum sunt foarte bine, dar la început chiar mi-a fost greu. (…) Aș spune că a fost depresie. Depresia e ceva foarte nasol. La mine problema a fost că nu mai voiam să fac absolut nimic, nu aveam chef de nimic. M-a lovit ca trăsnetul, s-a anulat toată agenda mea din luna martie, care era full. M-am speriat, m-am panicat”, a povestit Tania Popa despre calvarul prin care a trecut.

Cum a reușit Tania Popa să treacă peste depresie

Tania Popa a reușit în cele din urmă să depășească această perioadă nefericită. Actrița a povestit că a făcut tot ce i-a stat în putere să își recapete starea prin care și-a cucerit publicul.

„Mi-a trecut, sunt foarte bine acum, profit la maximum de vacanța asta, pentru mine una binemeritată. Abia aștept să treacă toată nebunia asta, am descoperit că pot să fac mai multe business-uri, am bricolat la greu, clar nu o să mor de foame, chiar dacă nu mai fac actorie niciodată. M-am ocupat mai mult de atelier, fac sport mai mult ca niciodată. Adica 10 km pe zi, 5 alergat, 5 mers pe jos, abdomene”, a mărturisit actrița Tania Popa, într-o emisiune TV, rețeta care a scos-o din depresie.

Adauga un comentariu