Magazin

Acum poti să fumezi mai sănătos cu ajutorul unui vaporizator

Publicat: 22 nov. 2019

In ultimii ani, tot mai multi fumatori au renuntat la metodele traditionale de fumat si s-au indreptat catre un vaporizator. Dincolo de faptul ca este la moda sa vapezi, motivele pentru care este recomandat sa folosesti un vaporizator tin si de aspecte practice. Descopera detalii despre acestea in cele ce urmeaza!

In primul rand, un vaporizator este mult mai sanatos din moment ce nu te mai expune la substantele toxice rezultate din arderea tutunului sau a ierburilor. 

Numeroase studii demonstreaza ca vapatul este o alternativa mai sanatoasa la metoda traditionala de fumat. Aceste studii insista, de asemenea, asupra beneficiilor pe care un vaporizator le ofera. 

Un vaporizator nu arde substantele pe care intentionezi sa le inhalezi, ci doar converteste tutunul sau amestecul de ierburi direct in vapori. Acest procedeu nu poate fi decat in avantajul tau din moment ce nu iti mai expui plamanii la compusi daunatori.

Pentru a te asigura ca alegi cel mai bun vaporizator, este recomandat sa te indrepti spre un magazin de incredere, cum este Legalizeit.ro. Doar asa poti fi sigur ca faci o investie buna.

Dincolo de faptul ca ai grija de corpul tau, vei descoperi ca un vaporizator este mult mai practic, fiind usor de utilizat si de transportat. De asemenea, poti sa alegi un vaporizator care sa se potriveasca personalitatii tale. In functie de programul tau si de modul de a-ti organiza ziua, poti alege un vaporizator portabil sau unul desktop.

  • Vaporizator portabil

Daca vezi un om care vapeaza, poti sa fii sigur ca acea persoana este o persoana activa, mereu in deplasare. In cazul in care si tu esti unul dintre acesti oameni, ti se potriveste un vaporizator portabil.

Foarte asemanator cu tigara electronica, un vaporizator portabil iti permite sa ii reglezi temperatura sau metoda de incalzire, astfel poti opta pentru arderea tutunului sau a ierburilor prin convectie sau conductie. 

Poate fi personalizat nevoilor tale multumita functiilor care ajusteaza aroma si efectele substantelor introduse in el.

Insa marele avantaj al unui vaporizator portabil este ca poate fi purtat oriunde din moment ce dimensiunea nu este un inconvenient. Poti sa il tii in buzunar sau in geanta si sa il scoti doar cand ai nevoie de el. 

Totodata, un vaporizator portabil se incarca simplu, nu trebuie decat sa-l conectezi la o sursa de incarcare cu USB, fie masina, fie laptopul.

  • Vaporizator desktop

In cazul in care iti petreci majoritatea timpului la birou, inseamna ca ti se potriveste un vaporizator desktop, care este un produs mai mare. Cu toate acestea, dimensiunea produsului garanteaza o calitate crescuta a vaporilor.

Totodata, temperatura poate fi reglata in functie de preferintele tale si chiar poate fi impartit, in cazul in care vrei sa vapezi cu mai multe persoane. Achizitioneaza un vaporizator desktop si poti sa fii sigur ca inhalezi vapori de cea mai buna calitate.

Asadar, alegerea de a renunta la fumat si de a te indrepta spre un vaporizator va avea efecte pozitive asupra sanatatii tale. Motivul pentru care este recomandat sa recurgi la un vaporizator in locul metodelor traditionale de fumat tine de faptul ca un vaporizator nu contine toti contaminantii din tigari.

Acum, ca ai aflat mai multe despre cum functioneaza si ce implica vapatul, indreapta-te spre www.legalizeit.ro, unul dintre cele mai bune magazine de accesorii de fumat din Romania. 

Aici gasesti o gama variata de vaporizatori, portabili sau desktop, dintre care sa poti sa il alegi pe cel care ti se potriveste.

 loading...

Adauga un comentariu