Magazin

Acum s-a aflat. Cât te costă să faci Revelionul cu vedetele

Publicat: 25 nov. 2019

Vedetele nu au odihnă nici în noaptea de 31 decembrie. Acestea petrec alături de fanii lor, la localurile din Capitală sau de la munte. Cât vă costă să ciocniţi o cupă de şampanie cu artiştii preferați.

Horia Brenciu face show la Berăria H din Capitală. Prețul biletului variază între 499 și 799 de lei/ persoană. Horia Brenciu îi va încânta pe fanii lui în Berăria H, iar preţul unui bilet variază: 499 lei, 599 lei, 699 lei şi 799 lei.

Mihai Trăistariu va fi la Vălenii de Munte, la Hotel ”Afrodita”, unde preţul unui bilet costă 450 lei. Interpretul melodiei ”Tornero”, care a făcut furori la Eurovision în 2006, le va cânta invitaţilor , împreună cu Simona Dichiseanu.

Elena Gheorghe cântă la două localuri din București. Prețul biletului e 380 lei/persoană. Elena Gheorghe este aşteptată la localurile “Signature Events” şi la ”Jubilee Concept Pipera”.

Vali Crăciunescu promite un recital de zile mari, la un local din București. Super distracţie de Revelion şi cu Vali Crăciunescu la Galetto Ristorante din Bucureşti. Artistul face show alături de Cooperativa 9. Preţul unui bilet este de 699 lei.loading...

Adauga un comentariu