Cancan

Acum s-a aflat! ce a făcut Vulpița, de fapt, la întoarcerea în Blăgești

Publicat: 02 aug. 2020

A trecut ceva timp de la reîntoarecerea Vulpiței în București, dar de-abia acum s-a aflat ce a făcut, de fapt, Veronica Stegaru, în perioada în care a stat în Blăgești, departe de Viorel și de agitația din Capitală.

Chiar dacă a renunțat pentru o scurtă perioadă de timp la celebritatea pe care i-a oferit-o Acces Direct, la Blăgești, Veronica Stegaru nu a avut suficient curaj să renunțe și la statutul de…vedetă!

De ce? Simplu. La Blăgești, Vulpița s-a comportat așa cum o face în Capitală și a avut parte de susținere și din partea familiei sale. Mai exact, Veronica Stegaru s-a filmat în lanul de porumbi, mimând, practic, un vlog made in Vaslui, în care le spune abonaților săi că porumbii sunt uscați din cauza secetei…

„Ia uitați…sunt toți uscați, pârliți…cred că de la secetă, de la apă. Nu e niciunul bun” a spus Vulpița, extrem de dezamăgită de recoltă.

Vulpița și Viorel, infectați cu coronavirus, plimbați de la un spital la altul

Vulpița și Viorel au trecut prin momente dificile după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Ce doi s-au plimbat cu ambulanța o noapte întreagă pentru că voiau să se interneze, dar nu erau locuri în niciun spital.

La câteva zile după ce Veronica s-a simțit mai rău, sâmbătă seara o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Ei au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș, acolo unde li s-a luat temperatura și tensiunea. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital, scrie Wowbiz.ro.

Cei doi și-au continuat drumul cu ambulanța, plecând la alt spital, dar acolo au primit același răspuns. Spre dimineață, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă episodul de la Matei Balș s-a repetat.

Adauga un comentariu