Local

Acuzat că a făcut moarte de om! Și-a ieșit din minți crezând că prietenii de pahar vor să-i fure iubita!

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acuzat că a făcut moarte de om Și-a ieșit din minți crezând că prietenii de pahar vor să-i fure iubita

Aburii de alcool au pus stăpânire pe mintea unui ieșean. Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost acuzat că și-a omorât un musafir. Totul ar fi pornit de la niște presupuse avansuri făcute la adresa iubitei sale

Un individ în vârstă de 40 de ani este obligat să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că și-a ucis un musafir, iar pe altul l-a bătut.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Stelică Marin (40 de ani), din localitatea Moșna, sub acuzațiile de omor și lovire sau alte violențe.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Amintim că, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, săteanul din localitatea Moșna a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, dar, ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată, deoarece una dintre victime a decedat în spital.

A decedat în spital

Anchetatorii ieșeni au precizat că individul și-a chemat doi amici la o „băută”. După ce s-au cinstit din belșug cu alcool, între cei trei a izbucnit un conflict. Oamenii legii au afirmat că lui Stelică Marin i s-a năzărit că musafirii i-ar fi făcut ochi dulci iubitei lui, motiv pentru care individului i-a sărit țandăra și a început să își apostrofeze invitații. La un moment dat, unul dintre musafiri nu a mai suportat și a decis să riposteze verbal. Acest fapt i-a ridicat tensiunea lui Stelică. De aici și până la bătaie nu a mai fost mult.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, care a avut loc în curtea locuinței sale, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Loviturile au fost date cu pumnul, cu o bucată de lemn și, mai apoi, cu o furcă. Victima a suferit, astfel, leziuni importante la nivelul capului, dar și fracturi costale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

La câteva zile de la internare, una dintre victime a decedat

Conform acesteia, cel de-al doilea invitat a încercat să îl calmeze pe Stelică și să aplaneze conflictul, numai că și el a fost luat la pumni de către agresor. După ce s-a „răcorit” bine, spiritele s-au mai calmat, iar, în acel moment, victimele au anunțat autoritățile despre producerea incidentului. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Cei doi musafiri, umpluți de sânge, au fost preluați și transportați la spital. La câteva zile de la internare, una dintre victime a decedat din cauza gravelor leziuni suferite.

Adauga un comentariu