Local

Acuzat că a urcat băut la volan, a comis un accident și a fugit! Chiar și așa, a scăpat de temniță!

Publicat: 07 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acuzat că a urcat băut la volan a comis un accident și a fugit Chiar și așa a scăpat de temniță

Un individ a scăpat de pușcărie, după ce a fost acuzat că a condus băut și a comis un accident, după care a fugit. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Mihai Alexandru Anton la pedeapsa rezultantă de un an și nouă luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Instanța obligă inculpatul Anton Alexandru Mihai să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ sau în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași, pentru o perioadă de 90 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat, este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.
Procesul ieșeanului a început pe data de 13 mai 2019. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, acesta a consumat băuturi alcoolice, după care a decis să urce la volan. Procurorii au susținut că ieșeanul a comis un accident rutier, după care a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor.

Adauga un comentariu