Actualitate

Ada Dumitru are o problemă intimă pentru care a fost eliminată de la Survivor. Câți bani a primit pentru cele 12 săptămâni petrecute în Dominicană

Publicat: 29 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ada Dumitru are o problemă intimă pentru care a fost eliminată de la Survivor. Câți bani a primit pentru cele 12 săptămâni petrecute în Dominicană
Problemele medicale nu i-au permis Adei Dumitru să mai continue aventura la Survivor România

Actrița Ada Dumitru s-a confruntat în ultima perioadă cu o problemă intimă din cauza căreia a fost eliminată de la Survivor. Problemele ei medicale necesitau un tratament adecvat care nu putea avea loc în condițiile de concurs. Dincolo de toate acestea, Ada Dumitru s-a ales cu o sumă frumoasă în urma celor 12 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Înainte de Survivor România, „faimoasa” Ada Dumitru era prezență discretă în lumea mondenă. Cu toate acestea, ea făcea furori de fiecare dată când apărea pe scenă, dând viață unor personaje savuroase. În vârstă de 25 de ani, Ada Dumitru este actriță a Teatrului din Pitești.

Ada Dumitru are o problemă intimă pentru care a fost eliminată de la Survivor

Marți, 28 martie 2023, au avut loc schimbări majore la Survivor România 2023. Daniel Pavel, gazda emisiunii, a anunțat sfârșitul competiției pentru „faimoasa” Ada Dumitru. Concurenta se confruntă cu o serie de probleme medicale care i-au făcut viața un calvar.

„Analizele revelează o situaţie pe care nu ne-o dorim, sănătatea este capitală. Pentru tine, Ada, Survivor România se încheie din motive medicale”, a spus Dan Pavel.

Mai apoi, în timpul consiliului de eliminare, Ada Dumitru a dezvăluit faptul că starea ei de sănătate este tot mai fragilă. În plus, stresul, efortul și condițiile dure de la show-ul de supraviețuire au agravat problemele deja existente.

„Da, este adevărat, ovărelul meu are nevoie de puţină îngrijire, va fi bine, sunt sigură de asta. Ovărelul meu trebuie să stea liniştit, în pătuţ, fără stres, fără sport şi lucruri de genul. Totul va fi bine, sunt convinsă de asta”, a spus Ada Dumitru.

Cu câți bani s-a ales Ada Dumitru

Una dintre cele mai iubite și haioase concurente, Ada Dumitru a fost nevoită să părăsească Survivor România după 12 săptămâni. Iar sfârșitul aventurii actriței în jungla dominicană nu s-a datorat vreunui consiliu de eliminare, ci din motive medicale.

Dincolo de toate acestea, Ada Dumitru a avut un parcurs de lăudat în cadrul show-ului de supraviețuire. Timp de 12 săptămâni, „faimoasa” a dat tot ce a avut mai bun pentru a câștiga puncte pentru echipa sa.

Însă nu s-a ales doar cu puncte, asta pentru că banii pe care îi va lua de la Pro TV, după ce va ajunge acasă, nu sunt puțini deloc. Conform informațiilor apărute în presă, Ada Dumitru a încasat 1.500 de euro pe săptămână. Iar aceasta înseamnă că, pentru cele aproape 3 luni petrecute la Survivor, Ada Dumitru se va alege cu 18.000 de euro, în total.

Adauga un comentariu