Ada Dumitru are probleme de sănătate de la Survivor România 2023. Suferă şi acum din cauza asta

04 mai 2023, 14:19,
BZI.ro, în Cancan

Zilele acestea, Ada Dumitru (27 de ani) a fost invitată la o emisiune TV, unde a dat mai multe detalii despre experiența de la Survivor România 2023. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat și a prezentat aspecte ce țin de sănătatea sa intimă, sănătate afectată profund de timpul petrecut în Republica Dominicană.

În cadrul ediției difuzate pe data de 28 martie, Ada Dumitru a părăsit competiția Survivor România, după 12 săptămâni petrecute în concurs. Actrița a plecat fără a fi eliminată, motivul fiind unul de natură medicală.

Ada Dumitru are probleme de sănătate de la Survivor România 2023

De curând, Ada a mărturisit ce a determinat-o, de fapt, să părăsească emisiunea, precizând că are nevoie de tratament.

„Durează mai mult, nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant. E vorba de multă grijă, să-mi iau tratamentul. Acum e și o discuție imensă: sunt bune anticoncepționalele, nu sunt bune”, a spus actrița în emisiunea La Măruță.

Dat fiind faptul că nu a mâncat deloc proteină pe parcursul participării sale la Survivor, Ada Dumitru s-a ales cu probleme hormonale, care au făcut-o să-și piardă menstruația. Dat fiind faptul că are și probleme cu ovarele, doctorii au sfătuit-o să plece din Republica Domincană. Nici în prezent n-a reușit să se recupereze complet, după experiența din emisiunea de la Pro TV.

„În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân”, a povestit fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, pentru aceeași sursă.

Ada Dumitru, dezvăluiri despre Survivor

Actrița Ada Dumitru s-a apucat să scrie „scenariul” de la Survivor, trăit pe propria piele, timp de 3 luni. Fosta concurentă a început un jurnal, pe Facebook, în care povestește trăirile intense de care a avut parte în jungla dominicană. Ada Dumitru descrie felul în care a decurs prima ei zi după eliminare, ce a făcut în prima noapte de libertate și cum a gestionat revenirea în civilizație, după 3 luni de junglă.

„Pasul ăla din consiliu în lumea reală este un pas ireal, greu de explicat. Este ca o ușurare imensă că ești, în sfârșit, un om liber, dar și o tristețe că lași totuși în urmă o întreagă lume care a fost realitatea ta pentru 3 luni. Și lași în urmă o realitate peste care nu vei mai da niciodată cât vei trăi.

Primul și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc. Îmi amintesc că după ce am ieșit din consiliu m-au dus într-un cort unde mi s-au oferit două porții de cartofi prăjiți, trei bucăți de carne, ketchup și Cola.

Niciodată niște cartofi prăjiți nu au fost atât de buni. Mâncam cu mâinile. Nu-mi venea să cred că pot să mănânc orice vedeam în fața ochilor, că aveam voie. Apoi m-au dus la un hotel și am rămas în cameră singură.

Momentul ăla e inexplicabil. Eram îmbrăcată cu hainele din concurs si aveam ghiozdanul în spate cu toate catrafusele. Eram eu din concurs, dar într-o cameră de hotel. Între patru pereți. În liniște totală, fără sunete de valuri, animale, insecte, păsări. Fără să fiu cu toți colegii mei în baracă îngrămădiți pe jos. Aveam totuși un sentiment de «acum te poți relaxa, Ada, după 3 luni»”, a scris fosta „faimoasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *