Cancan

Adela Popescu, prima imagine cu bebelușul său! Imaginile de la ecograf sunt emoționante

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Frumoasa prezentatoare Adela Popescu a dezvăluit prima imagine cu bebelușul său, mai exact prin intermediul ecografiei făcute recent. Întâlnirea cu cel de-al treilea copil a fost deosebit de emoționantă, mai ales la auzul bătăilor inimii.

Prezentatoarea de la Vorbește lumea, Adela Popescu, este însărcinată pentru a treia oară și împărtășește cu internauții toate momentele emoționante din această perioadă. Soția lui radu Vâlcan este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume cel de-al treilea bebeluș. În momentul de față, vedeta tv a luat o pauză de la activitatea profesională pentru a se concentra pe familie și pe sănătatea sa.

Adela Popescu, prima imagine cu bebelușul

Revenită recent dintr-o vacanță exotică alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de cei doi copii, Adela Popescu a dat fuga la ecograf pentru a vedea primele imagini cu bebelușul pe care abia așteaptă să îl strângă în brațe. Prezentatoarea Tv nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când a auzit inima bebelușului și a împărtășit pe rețelele de socializare prima fotografie de la ecograf.

În momentul de față, Adela Popescu se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină, în luna a cincea. Așadar, pe la începutul verii, ea va aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei.

Vacanță de vis în Maldive, cu familia

Adela Popescu a plecat într-o vacanță exotică în Maldive și și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. La începutul anului, Adela Popescu a anunțat în emisiunea pe care o moderează că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta tv a ales să ia o pauză de la rolul de prezentatoare pentru siguranța bebelușului, iar cea care o înlocuiește este acum cântăreața Lora.

Liberă de contract, Adela Popescu și-a luat familia și a plecat într-o vacanță exotică, unde altundeva decât în destinația preferată a vedetelor, Maldive. Vedeta tv a povestit fanilor de ce a ales să plece în vacanță în plină pandemie de coronavirus.

„După mai bine de două luni în care copiii nu au mers la grădiniță și câteva nopți bune de nesomn și frământări, am hotărât că ar fi foarte bine să ne relocăm pentru o vreme într-o țară caldă, lamalul mării, într-un loc fără oameni, în care copiii să se joace cât mai mult pe afară. Desigur, lista destinațiilor sigure era destul de limitată, așa că am ales Maldive. Suntem pe o insulă de nici un kilometru, cu câteva căsuțe pe plajă, cu niciun caz de COVID, dar cu distanțare socială inclusă. Mesele de la unicul restaurant sunt împrăștiate pe plajă, iar cele câteva căsuțe au ieșire direct la mare”, a scris Adela pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu