Cancan ultimă oră

Adelina Pestrițu, criticată dur în mediul online! Fosta iubită a lui Speak: „Deși se obișnuiește, mai bine nu”

Publicat: 17 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ultima postare din mediul online a Adelinei Pestrițu a venit și cu o serie de critici la adresa sa. Fosta iubită a lui Speak le-a spus oamenilor că nu ar trebui să ceară la pachet mâncare pe care o consumă la restaurant, lucru ce i-a deranjat pe unii internauți.

Adelina Pestrițu a decis în urmă cu mai mult timp să împartă cu oamenii din mediul online mai multe sfaturi scoase din Codul Bunelor Maniere. Vedeta a publicat mai multe videoclipuri în care arată cum ar trebui să ne urcăm sau să coborâm dintr-o mașină sau cum să ne comportăm atunci când mergem la restaurant.

Adelina Pestrițu, criticată dur în mediul online

Recent, fosta iubită a lui Speak le-a spus celor din mediul online că atunci când merg la restaurant nu ar trebui să ceară ca mâncarea să le fie pusă la pachet dacă nu au terminat-o, același scenariu aplicându-se și pentru băutură.

Așa cum i-a obișnuit pe cei care o urmăresc, Adelina Pestrițu a subliniat că aceste sfaturi sunt deja trecute în Codul Bunelor Maniere.

„P.1. Codul Bunelor Maniere spune: Ceea ce am plătit, dar nu am mâncat sau nu am băut, nu se ia acasă. Deși se obișnuiește, mai bine nu-i cerem ospătarului să ne pună la pachet, nici măcar pentru câinele sau pisica de acasă.

Este o economie inutilă și cu siguranță animalele de companie de acasă, la care ținem atât de mult, nu știu că am fost la restaurant fără ele, deci sigur nu se vor supăra pe noi”, arată aceasta.

Adelina Pestrițu dă sfaturi în legătură cu modalitatea de a consuma sosuri

De asemenea, Adelina Pestrițu a mai adus în discuție și modalitatea prin care ar trebui să consumăm sosurile, spunând că acestea nu ar trebui puse peste friptură, piure sau oricare altă garnitură.

„P.2. Sosurile.
Codul ne recomandă să nu punem sosurile pe friptura, dar nici pe piure, orez sau alte garnituri (macaroane, sote de legume, etc) deoarece este inestetic. Se pun in farfurie (sau într-un recipient mic) și se introduc bucățile de carne tăiate pe rând.

P.S. Acest video face parte dintr-o serie de Reels, din care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate.

Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, mai spune vedeta.

Vedeta a primit numeroase critici

În urma publicării acestui videoclip, Adelina Pestrițu a primit numeroase comentarii în care oamenii spuneau că s-au săturat de atâtea sfaturi. Printre cei care au lăsat comentarii se numără și Cristina Ich.

„Cu tot respectul, dar nu cred că face cineva asta”, spunea Cristina Ich.

„Hai că m-am trezit cu nervi la cafelutsă! Cinci milioane de tone de alimente ajung la gunoi, în România. Tot atâtea milioane de români abia au ce mânca!

Una din cele mai urmărite influenkerite din România și totuși atâtea sfaturi greșite. (…) Codul e cod… dar greu când ai 3 căței acasă și un copil de 3 ani după ține care nu vrea să lase nimic în farfurie (…)

Auuu, când eram mică, mama îmi aducea de la nunți în șervețel cornulețe și nuci umplute. (…) Ce spune codul? Că tre să lași mâncarea bună să o arunce oamenii fără minte sau cum? Mai bine o iau acasă!!”.

„Mâncarea ajunge la gunoi, ceea ce nu e bine pentru planetă și nu numai. Dar mă rog, codul bunelor maniere”.

„Eu sunt împotriva risipei de orice fel, așa încât ignor tipul ăsta de sfaturi sau acțiuni așa cum ignor și persoanele care le prezintă!”.

„Sindromul ăla al românului sărac, care acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e sărac. E o rușine pentru genul ăsta de oameni să plece cu o punguță după ei. Evident că sunt niște imbecili”, sunt doar o parte din comentarii.

Adauga un comentariu