BZI LIVE

LIVE VIDEO – Adelina Toncean, îngerul copiilor bolnavi, transportă cu avioane închiriate toți micuții care au nevoie urgentă de tratament în străinătate. Fondatoarea Asociației Blondie își spune povestea la BZI LIVE

Publicat: 14 ian. 2021

Vineri, 15 ianuarie 2021, ora 11:00, în cadrul emisiunii BZI LIVE invitată va fi Adelina Toncean, fondator Asociația Blondie. Adelina a înființat Blondie, o asociație care luptă să ajute copiii bolnavi abandonați în spitale, după ce l-a pierdut pe Cristi, un băiețel înfiat, care suferea de o malformație cardiacă gravă și pe care l-a crescut aproape 14 ani. După izbucnirea pandemiei, Asociația „Blondie” a început să aducă acasă, cu avioane închiriate, copiii rămași blocați în spitalele din Europa din pricina măsurilor de carantină. Până în prezent a transportat săptămânal micuți suferinzi către tratamente din alte țări ori i-a adus acasă punându-le la dispoziție zboruri private iar acum dorește un avion care să fie permanent pregătit pentru transport, să nu mai depindă de disponibilitățile companiilor aeriene.

Astfel, invitata Roxanei Caraiman a conștientizat necesitatea unui serviciu de ambulanță aeriană și își dorește achiziționarea unui avion care să asigure transportul copiilor grav bolanvi și abandonați în spitale, pentru operații. #luamunavion este campania prin care copiii din România s-au alaturat cauzei, strângând bani, înclusiv donându-și alocația. Ediția BZI LIVE de vineri, 15 ianuarie 2021, va fi despre miracolele realizate de un singur om pentru copiii nimănui.

Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu