Actualitate

Adevărata față a divei care și-a șantajat amantul cu filmări deocheate! Pozează într-o arhitectă de succes și construiește blocuri în Iași

Publicat: 15 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărata față a divei care și-a șantajat amantul cu filmări deocheate Pozează într-o arhitectă de succes și construiește blocuri în Iași

Frumoasa care și-a șantajat amantul ajutată de iubitul ei pozează într-un arhitect de succes în Iași. Tânăra se laudă pe internet că a realizat proiecte de locuințe colective și proiecte pentru reabilitarea instituțiilor publice. Procurorii ieșeni au cerut arestarea preventivă a celor doi iubiți care au pus la cale un plan diabolic pentru a face bani. Ambii au fost lăsați în libertate de judecători, chiar dacă acuzațiile care le sunt aduse sunt extrem de grave. Recent, cei doi și-au închis conturile de pe rețelele de socializare.

Ultima noapte de dragoste pe bani, prima de arest. Păunița Cecan a ajuns peste noapte vedetă. Tânăra în vârstă de 25 de ani care a pus la cale un plan murdar alături de iubitul ei pozează într-un arhitect de succes. Păunița Maria Cecan se laudă pe site-urile de socializare că după ce a finalizat studiile la o universitate din Iași a realizat multiple proiecte. „Activitatea profesională am început-o în cadrul companiei «U.P. », unde după terminarea perioadei de practică am rămas angajată a companiei, dobândind astfel cunoștințe solide în utilizarea programelor AutoCAD, ArhiCAD, Lumion, Artlantis și SketchUp”, se arată într-o descriere pe care tânăra a postat-o pe un site de specialitate. Păunița, acuzată acum de complicitate și șantaj, ar fi realizat mai multe proiecte.

„În toată această periodă am realizat proiecte de locuințe individuale (P+M), locuințe colective (S+P+4E+M), cât și proiecte de remodernizare a instituțiilor publice”, a mai spus aceasta. Tânăra, care părea să aibă o carieră de succes, a riscat poate prea mult. Acum, riscă să-și petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor. O înscenare pusă destul de bine la punct a făcut ca totul să se întoarcă împotriva ei.

Ce i-a dat de gândit fostului iubit

Reporterii BZI au aflat cum s-a petrecut întregul eveniment. Seara, Păunița a stabilit cu fostul ei iubit să se întâlnească într-un apartament pe care ea îl deține în Iași. Înainte ca fostul iubit să urce în apartament, actualul iubit al tinerei a coborât și a stat în preajma blocului. Fostul iubit, a cărei identitate o vom proteja, a intrat în apartament și a încuiat ușa. Păunița a descuiat-o în schimb, iar asta i-a dat de gândit tânărului.

Totuși, acesta nu a apucat să plece sau să facă ceva, pentru că Păunița a început să-l dezbrace. La câteva momente după, Alin Ionel Pricope, actualul iubit al fetei, a intrat în apartament și l-a găsit pe „amant” parțial dezbrăcat. Pricope a început să facă scandal, l-a lovit, filmat și amenințat. Ulterior, atât el, cât și Cecan l-ar fi pus pe tânăr să scrie și să semneze un document prin care se angaja să achite suma de 5.000 de euro pentru ca imaginile compromițătoare cu acesta să nu ajungă în spațiul public. Cei doi, Pricope și Cecan, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost puși în libertate și plasați sub control judiciar de către judecători. Ambii au contestat decizia, însă până în acest moment nu s-au făcut modificări în ceea ce-i privește. Pentru ce au făcut, riscă ani grei de pușcărie.

Adauga un comentariu