Cancan

Adevăratele dimensiuni ale dramei care a marcat showbizul de Sărbători

Publicat: 28 dec. 2020
Lucian Ionescu a murit
Moartea cunoscutului impresar al vedetelor a îndoliat showbizul românesc de sărbători.

Moartea cunoscutului impresar al vedetelor a îndoliat showbizul românesc de sărbători. Potrivit unor surse cancan.ro, soția artistului este încă internată, iar de înmormântare ar urma să se ocupe fosta “jumătate”. Mai mult, el și membrii trupei Proconsul ar fi trebuit să meargă la “Revelionul lui Dan Negru”, iar un apropiat a dezvăluit motivul pentru care aceștia nu s-au mai aflat pe lista invitaților îndrăgitului prezentator de la Antena 1.

Din nefericire, șansele lui Lucian Ionescu la viață au fost mici din cauza formei agresive de COVID-19 pe care a contractat-o, dar și pentru că suferea de diabet și era supraponderal. El se afla internat la Spitalul Clinic “Dr. Ion Cantacuzino” din București.

Fosta soție a lui Lucian Ionescu se va ocupa de funeraliile impresarului

“(…). Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții”, a declarat Cornelia Catanga într-un interviu oferit în urmă cu cinci zile pentru impact.ro.

“Lucian Ionescu a venit la spital cu o formă gravă a bolii, are și alte probleme de sănătate, l-am stabilizat, vedem cum vor evolua lucrurile. Soția sună mereu să se intereseze de starea lui de sănătate, și ea a fost bolnavă!”, a declarat o asistentă medicală din cadrul Spitalului “Cantacuzino”, conform sursei citate.

Lucian Ionescu a pierdut lupta în fața cumplitei maladii, iar fiul său a făcut anunțul care a adus lacrimi și suferință în sufletele celor care l-au iubit. În mesajul publicat, acesta a făcut un apel către apropiați și prietenii virtuali: “(…). Să vă rugați pentru sufletul său, dacă se poate. Din nou, sărbători fericite și o zi bună”.

Janine, soția impresarului, este și ea infectată cu noul coronavirus și primește îngrijiri la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București. Aceasta și fosta soție a lui Lucian Ionescu au o relație bună și, potrivit unor surse, cea care i-a fost prima mireasă ar urma să se ocupe de funeralii. Conform mărturiilor făcute de un apropiat sub protecția anonimatului, impresarul ar fi trebuit să participe alături de membrii trupei Proconsul la filmările pentru “Revelionul lui Dan Negru”. Și, se pare că el ar fi luat decizia în numele tuturor să nu accepte invitația, pentru că nu și-ar fi dorit să se testeze atât el, Bodo, cât și colegii din formație pentru COVID-19, așa cum cere protocolul din Antena 1.

Anne-Marie, tribut în memoria tatălui ei, Lucian Ionescu

Fiica îndrăgitului manager a transmis ieri, la scurt timp după ce a primit vestea tristă, următorul mesaj copleșitor pe social media: “Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri, acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”. Gândurile sale au fost însoțite de o poză de album din copilăria ei.

Lucian Ionescu – biografie

De-a lungul vieții, Lucian Ionescu a fost pe rând: ziarist, compozitor, textier, organizator de spectacole și impresar artistic. Elena Cârstea, membrele formației Candy, Luminița Anghel și Andreea Bălan se numără printre artistele cărora el le-a fost manager; el s-a ocupat și de trupa Krypton, Rafael, Nostra Maniera, AsXX si Bambi. Cunoscutul artist a scris textul piesei “Nopți de vară” a Andreei Bălan și cântăreața a câștigat cu această melodie premiul întîi la Festivalul Mamaia 2003.

Regretatul impresar a organizat spectacole și a colaborat cu: Pepe, Akcent, Simplu, Andra, Bosquito, Delia Matache, Blondy, Directia 5, Parazitii, Activ, Impact, Holograf ,Anda Adam, Iris, Anna Lesko, Hara, Bere Gratis, 3SE. El a apărut în mai multe platouri de televiziune și a moderat o emsiune la Radio Mix Fm “Totul despre orice în muzică”. Mai mult, a deținut și o revistă de cultură, “Arca” și un ziar de publicitate.

Adauga un comentariu