Cancan ultimă oră

Adevăratul motiv pentru care Oana Roman s-a despărțit, din nou, de Marius Elisei

Publicat: 24 iun. 2022
Oana Roman îmbrăcată în negru
Adevăratul motiv pentru care Oana Roman s-a despărțit, din nou, de Marius Elisei

Oana Roman este o persoană foarte populară în mediul online și are o mulțime de fani care o urmăresc zi de zi. În ultimul timp, vedeta a oferit mai multe declarații cu privire la partenerul ei și la modul în care decurge relația lor.

Într-un moment de sinceritate, Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care relația cu Marius Elisei nu merge în direcția care trebuie. Oana Roman a spus s-au despărțit din cauza divergențelor care au tot apărut și nu reușesc mereu să le gestioneze în felul în care ar trebui.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.

Oana Roman și Marius Elisei pot ajunge la un numitor comun atunci când vine vorba de fiica lor

Relația celor doi nu mai funcționează cum ar trebui, motiv pentru care au preferat să se despartă, însă reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește creșterea fiicei lor.

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman: „Isa mă ajută să ies din stare!”

Stâlpul de bază al Oanei se pare că este Isabela, fiica ei care o însoțește la evenimente și o ajută să treacă peste momentele mai puțin frumoase.

„Marius oricum nu prea iese la evenimente…niciodată. Nu e deloc fan de astfel de evenimente, așa că prefer să vin cu Isa că ea e mai obișnuită ca el. Uneori, Isa mă ajută să ies din stare, dar încerc să nu dau pe ea supărările mele. Ea mă simte dacă nu sunt ok și în general stăm împreună amandouă, chiar dacă nu ne spunem nimic, e o apropiere care contează foarte mult!”, a spus Oana Roman despre relația cu fiica sa.
Comentarii
  • Ca orice ciorba reincalzita la nesfarsit…pana la urma se strica. Asa si astia. Iar nepotrivirea de caracter s-a vazut de la inceputuri. Fugi baiatule de asa ceva…. fugi si nu te mai intoarce.

Adauga un comentariu