Cancan

Adevărul despre Alexandra Măceșanu a ieșit abia acum la iveală. Ce s-a întâmplat, de fapt 

Publicat: 08 iul. 2020

Alexandra Măceșanu, cea de-a doua fată răpită de Gheorghe Dincă, în urmă cu un an la Caracal, putea fi salvată foarte ușor. Părerea îi aparține unchiului ei, Alexandru Cumpănașu, cel care a dus, de atunci, o campanie puternică împotriva autorităților care, în viziunea lui, nu și-au făcut bine treaba.

Acum, Cumpănașu a scos în evidență un detaliu uluitor din timpul anchetei. În urma audierilor de marți de la sediul SIIJ, a ieșit la iveală o informație tulburătoare. Printr-o postare pe Facebook făcută marți seară, Alexandru Cumpănașu a povestit ce a declarat Nicolae Mirea, fost șef al Poliției, la sediul Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Alexandra Măceșanu putea fi salvată! Detaliul care a ieșit abia acum la iveală. Ce zice Cumpănașu

Astfel, conform unchiului Alexandrei Măceșanu, Nicolae Mirea a spus la audieri că, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, s-a identificat proprietarul numărului de telefon de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112! Iar acesta este Gheorghe Dincă. Inițial, s-a spus că a fost identificată o cartelă prepay, dar s-a aflat că numărul de pe care a sunat Alexandra figura ca abonament al Monstrului din Caracal.

”Dragi români, ALEXANDRA PUTEA FI SALVATĂ ATÂT DE UȘOR????‼️Haideți să facem dreptate pt Alexandra și pentru toți românii. Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca‼️Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca‼️Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei.

Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea dindata a proprietarului acelui număr de telefon‼️”, a scris Cumpănașu.

Comentarii
  • Sa dispara incompetentii sau coautorii asasinatului, la inchisoare pe viață. Exemplu pentu politia sau procurorii ori judecatorii ramasi sa slujeasca. Altfel suntem un popor de kk.

Adauga un comentariu