Cancan

Adevărul despre cântăreața-fenomen Vlăduța Lupău. Are sau nu operații estetice?

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul despre cântăreața-fenomen Vlăduța Lupău. Are sau nu operații estetice
vladuta lupau

Vlăduța Lupău, cântăreața-fenomen a momentului este extrem de iubită de fanii ei! Artista a dezvăluit în presă că este singura din familia ei cu înclinații artistice, dar și frumusețea a avut un rol important în cariera pe care și-a clădit-o.

Are sau nu operații estetice?

Este tânără, talentată și frumoasă! Vlăduța Lupău și-a surprins tot timpul fanii cu melodiile sale, dar și cu aparițiile rupte din reviste. Toată lumea s-a întrebat dacă aceasta a apelat până acum la medicul estetician. Conform trendului din showbizul românesc, cu cât ești mai tunată, cu atât ești mai apreciată!

Ei bine, nu este și cazul Vlăduței Lupău. Artista nu a trecut încă pragul cabinetului medicului estetician. Deși trăim într-o lume în care silicoanele, implanturile fesiere și buzele mari sunt în vogă, aceasta merge pe naturalețe și se pare că îi iese din minune.

Chiar și fără operații estetice, Vlăduța Lupău întoarce toate privirile atât în cadrul concertelor sale. Dar si atunci când iese pe stradă sau este prezentă la un eveniment.

Vlăduța Lupău, trecut amoros cu scandal

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a avut parte de cel mai neplăcut episod din viața ei. Artista a fost nevoită să vadă cum actualul soț, Adrian Rus se răfuiește cu fostul său iubit, la un festival de muzică. Între cei doi au intervenit chiar și oamenii legii, pentru a-i calma și pentru a se asigura că scandalul nu degenerează.

Adauga un comentariu