Cancan ultimă oră

Adevărul despre Monica Odagiu: Vârstă, înălțime, studii și relația cu Dan Bittman

Publicat: 03 mai 2021
Monica Odagiu
Dan Bittman a negat că ar fi avut o relație cu Monica Odagiu

Actrița și cântăreața Monica Odagiu s-a făcut cu adevărat cunoscută de-abia după ce a fost mediatizată relația ei cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

În ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei, aproape 33 de ani, se pare că cei doi au format un cuplu pentru o perioadă de aproape un an.

Cei doi chiar au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece”, în vara anului 2016. Atunci, ea era studentă la Actorie și apăruse în serialul „Pariu cu viața” și participase la „Vocea României”.

Piesa a fost scrisă de Bittman și solistul a cunoscut-o pe Monica la castingul pentru vocea feminină.

Monica Odagiu

Cine este Monica Odagiu: Vârstă, înălțime, studii

Monica Odagiu s-a născut în anul 1996, în București, însă familie ei este de loc din Brăila.

Încă de mică, Monica a fost pasionată de muzică și a început să cânte de la vârsta de 5 ani. Primul premiu întâi l-a luat la vârsta de 6 ani, la primul concurs la care a participat, în Franța. Convinsă de sora ei, Ana, Monica a făcut și lecții de canto.

Deși i-a plăcut să cânte cu vocea, Monica Odagiu a studiat pianul timp de 12 ani. Chiar dacă era o bună cântăreață a simțit că vrea mai mult și atunci a decis să facă actorie.

În perioada 2011-2012, ea a jucat în Lala Band, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale vremurilor, în principal de către copii și adolescenți.

Monica Odagiu

În 2012 a participat și la Vocea României și a avut prestații foarte apreciate de către public și jurați. La emisiunea concurs de la Pro Tv participase la prima ediție și sora Monicăi.

În timp ce era student la actorie și apăruse în serialul „Pariu cu viața”, în 2016, a colaborat cu Dan Bittman pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece”. Acesta a susținur-o în mai multe proiecte pe actriță până anul trecut, când relația celor doi s-a rupt.

După despărțirea de Dan Bittman, Monica s-a mutat cu sora ei și au început să facă mai multe pamflete, care s-au bucurat de mare succes pe rețelele de socializare.

Monica Odagiu și Dan Bittman

Cât a durat relația cu Dan Bittman

Despre o relație între Dan Bittman și Monica Odagiu a început să se vorbească în 2016, când cei doi au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece“. Apropiați ai cuplului susțin, însă, că cei doi ar fi fost împreună încă din 2015, când Monica avea puțin peste 18 ani, în timp ce solistul trupei Holograf avea 51 de ani.

Relația a început să fie cunoscută oficial din 2017, când Dan Bitman și Monica Odagiu au început să posteze pe conturile lor de socializare fotografii din aceleaşi locuri.

Monica Odagiu nu a vorbit niciodată despre legătura dintre ei, deși la începutul anului 2020, Monica se mutase într-un apartament de lux, în zona de nord a Capitalei, pe care Dan Bittman l-a închiriat special pentru ei doi.

„Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată“, a ținut să spună Dan Bittman.

După numai câteva luni, chiar la începutul pandemiei de COVID-19, cei doi s-au despărțit și Monica s-a mutat cu sora și cu mama ei.

Monica Odagiu și Dan Bittman

Adauga un comentariu