Cancan ultimă oră

Adevărul despre relația Cristinei Spătar cu fostul soț! Ce se întâmplă între cei doi, după ce artista a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului

Publicat: 13 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul despre relația Cristinei Spătar cu fostul soț Ce se întâmplă între cei doi după ce artista a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului
Cântăreața Cristina Spătar și milionarul Alin Ionescu s-au căsătorit în 2008 și au divorțat în 2016

Au trecut șase ani de când Cristina Spătar și Alin Ionescu și-au spus adio, dar cei doi nu au îngropat nici acum „securea războiului”. Mai mult, artista chiar a cerut recent ordin de protecție împotriva tatălui copiilor săi.

Iată ce spune bărbatul despre gestul fostei soții, dar și despre relația pe care o are cu aceasta în prezent.

Fostul soț al Cristinei Spătar: ,,Nu putem avea o relație normală pentru copii”

Gestul Cristinei Spătar de a cere ordin de protecție împotriva tatălui copiilor ei i-a luat prin surprindere pe fanii artistei.

Bărbatul a fost deranjat de această situație și a contestat, la acea vreme, documentul în instanță.

Alin Ionescu susține că el și fosta lui soție nu pot avea o relație normală, nici măcar de dragul copiilor:

„Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis. Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n.red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă.”, a declarat fostul soț al Cristinei Spătar.

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu frățiorul lor vitreg?

După divorțul de Cristina Spătar, Alin Ionescu și-a refăcut viața. În 2019 s-a căsătorit cu Larisa, o tânără care la acea vreme era poreclită „Regina Instagramului”, iar acum au împreună un băiețel, pe nume Carol Ayan. Bărbatul susține că cei doi copii din prima căsătorie se înțeleg de minune cu frățiorul lor, în ciuda diferenței mari de vârstă:

„Copiii (Albert și Aida, n.red.) au fost la mine și în weekend. Fetița îl vede pe cel mic drept jucăria ei, iar cel mare se înțelege bine cu el.

E o relație foarte bună între ei, chiar dacă este o diferență mare de vârstă între frați. Oricum, cei mari sunt într-o perioadă mai delicată, au alte preocupări, avem discuții cu privire la învățat, la școală, ei s-ar juca toată ziua, școala ar lăsa-o pentru mai târziu.”, a mai spus fostul soț al Cristinei Spătar.

Adauga un comentariu