Cancan

Adi Sînă, executat silit pentru o datorie uriașă. Artistul a fost dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adi Sînă executat silit pentru o datorie uriașă. Artistul a fost dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT
Adi Sînă este executat silit pentru o datorie uriașă

Se pare că ghinioanele se țin lanț de familia Sînă-Serea. După mai multe probleme pe care le-au avut în trecut, acum Adi Sînă este executat silit pentru o datorie uriașă. Acesta este dat în judecată de o firmă de închiriere aparatură IT.

Cei doi par să resimtă din plin criza financiară și economică provocată de pandemia de coronavirus. În această perioadă artiștii par cei mai expuși, ei depinzând practic de spectacole și evenimente publice.

Adi Sînă, executat silit pentru o datorie uriașă

Ghinioanele se țin lanț de el! După problemele cu vecinii și reprezentanții școlii private la care învață copiii săi, acum, Adi Sînă a fost dat în judecată de o firmă de închirere aparatură IT pentru o datorie neplătită de doi ani.

Judecătoria Cornetu a hotărât pe 16 martie să admită cererea unui executor, îndreptată împotriva cântărețului Adi Sînă. Aceasta se referă la o datorie de aproape 60.000 de lei (aproximativ 12.000 de euro) pe care artistul o are la o companie specializată în închirierea de aparatură IT, potrivit wowbiz.ro.

Conform deciziei de executare silită, suma reprezintă contravaloarea unor facturi scadente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în 2018 pentru una din firmele lui Sînă și care avea data scadentă în noiembrie 2020.

Anca Serea și Adi Sînă au datorii și la școala copiilor

Anca Serea și Adi Sână au ales pentru copiii lor școli private, acolo unde aveau de achitat aproximativ 3.000 de euro pe an, pentru fiecare dintre ei.

Prezentatoarea TV, care era titulara contractului, ar fi plătit însă doar prima rată iar reprezentanții școlii au dat-o în judecată și au avut câștig de cauză. Luni, magistrații de la Judecătoria Cornetu au decis că Anca Serea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2.136 euro (echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018). La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, iar suma totală a ajuns la peste 3.500 euro.

În toamna anului trecut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, și a avut de plătit peste 3.600 euro.

S-au mutat într-o vilă mai mare

Deși locuiau într-o casă destul de spațioasă, Anca Serea și Adi Sînă au decis, după ce familia li s-a mărit, că este timp să schimbe adresa. Aceștia aveau nevoie de și mai mult spațiul, astfel încât toți cei șase copii să aibă propriile camere și tot confortul. La sfârșitul anului 2019, Sînă, Serea și cei 6 copii au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 euro în localitatea ilfoveană Cernica.

De asemenea, vara trecută, cei doi s-au mutat împreună cu toată familia, la mare, pentru o lună întreagă. Adi Sînă este fost membru al trupei Akcent, este cântăreț și producător muzical, în timp ce Anca Serea este vedetă TV, model și este o favorită a companiilor pentru spoturi publicitare.

Adauga un comentariu