National

Adina Alberts a vorbit despre o soluție eficientă pentru prevenirea coronavirusului

Publicat: 22 sept. 2020
Dr. Adina Alberts
Dr. Adina Alberts

Dr. Adina Alberts afirmă că ultimele studii confirmă ceea ce susţinea încă din luna martie, şi anume că albastrul de metilen ar fi eficient împotriva coronavirusului. Aceasta recomandă şi folosirea preventivă.

„Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanță, atât de ieftină și care se găsește „pe toate drumurile”, este extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea infecție cu noul coronavirus.

Am venit în fața dvs informată până în dinți, cu studii și experiențe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-ați ascultat sfatul, mi-ați și dat un feedback și mi-ați mulțumit.Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr Rafila, la dl Arafat, la dr Musta, la Ministerul Sănătății, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic și cu dna Dr Mahler de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta.

A fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament.

Dar iată că s-au scurt 6 luni și mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată și nouă tuturor, că am avut dreptate, și că albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie. Guvernanții noștri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se știe că este eficient împotrivă SARS-Cov2 și despre care Președintele Trump povestea că și-l administrează zilnic în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen.

Se găsește în farmacii sub formă de soluție, tablete sau capsule, având gramaje și concentrații diferite. Vă puteți achiziționă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare, și să luați o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutați soluție de albastru de metilen 1% de uz intern și să luați 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriță de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteti da capsule de supt sau spray oral cu albastru de metilen”, a scris dr. Adina Alberts.

Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”

Speriată de îmbolnăvirea lui Robert Negoiță, Adina Alberts și-a făcut un test RT-PRC: ”Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ”. Adina Alberts, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 1 din București spune că a fost determinată să își facă un test pentru depistarea noului coronavirus.

„Anunțul, teribil, privind îmbolnăvirea domnului Robert Negoita, primarul Sectorului 3 și președintele Partidului București 2020, cu Covid 19, m-a determinat să efectuez în cursul zilei de azi, testul RT-PRC care depistează persoanele infectate cu noul coronavirus.

Am bucuria să vă anunț că testul a ieșit negativ, deci nu sunt bolnavă.

Întrucât ultima dată m-am întâlnit cu domnul Negoiță în urmă cu 7 zile medicii epidemiologi mi-au spus că îmi pot continua activitatea profesională și politică. Dar cel mai important, pot fi alături de copil, de familie și de locuitorii Sectorului 1, cărora le doresc din suflet să fie feriți de probleme medicale.

Vă asigur de toată determinarea mea pentru ca împreună să putem găsi cele mai bune soluții pentru a ne proteja eficient, pentru a fi mai pregătiți să facem față acestei provocări sanitare uriașe”, a precizat Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu