Adina Halas are o siluetă de invidiat la 43 de ani. Fosta asistentă TV este o persoană activă și este foarte atentă la ce mănâncă. Chiar dacă nu mai face sport ca pe vremuri, vedeta face eforturi pentru a se păstra în formă.
Adina Halas are o siluetă de invidiat la 43 de ani
Adina Halas, în vârstă de 43 de ani, recunoaște că face sacrificii în ceea ce privește alimentația, iar plimbările zilnice, în aer liber, fac parte din stilul său de viață.
„Am alergat mult, într-o vreme, ba chiar am făcut și un semimaraton, de 21 de kilometri, mă antrenam pe pista de atletism sau prin parcurile Herăstrău și Tineretului. În prezent, nu mai alerg, din cauză că timpul nu-mi mai permite. Dar, mă mișc foarte mult, zilnic. Mă ocup de copil, îl duc la școală, apoi plimb cățelușa noastră. Iar sâmbăta și duminica facem plimbări mai lungi, prin parcuri“, a spus Adina Halas.
Fosta asistentă TV a precizat că face în fiecare zi cel puțin 10.000 de pași.
„În fiecare zi, am stabilit o limită de 10.000 de pași, pe care însă o depășesc. Plec destul de des din țară, în excursii, căci sunt și creator de conținut, iar în străinătate merg mai mult, fac cam 15.000 de pași zilnic. Dintre cele mai cunoscute exerciții fizice, de succes, care pot fi făcute și acasă, pe covorul din sufragerie, amintesc genuflexiunile, flotările și abdomenele, fiecare face cât poate, zilnic“, a menționat fosta asistentă TV.
Rețetă gustoasă ce poate fi făcută și în Postul Paștelui
Vedeta dă asigurări că dacă veți face toate aceste exerciții până la vară, veți avea un trup mai frumos și mai armonios.
„Este de mare folos și o coardă, care poate reprezenta un antrenament în sine, scurt și solicitant pentru toate categoriile de mușchi. Dacă faceți toate aceste exerciții, zilnic, până la vară veți vedea că vă veți recupera silueta și tonusul muscular, iar trupul va fi mult mai frumos, mai armonios”, a mai spus Adina Halas.
Vedeta oferă și o rețetă gustoasă, care poate fi făcută și în Postul Paștelui, pe bază de cartofi.
„Cartofii dulci sunt prietenii mei, sunt o sursă de carbohidrați sănătoși și sunt mai bogați în nutrienți, decât cartofii albi. Pot fi consumați și la dietă, dar și de către diabetici. Coaja cartofilor dulci este subțire, așa că nu trebuie neapărat îndepărtată, mai ales că are un conținut important de fibre, potasiu și antioxidanți. Eu o las, uneori, alteori, nu“, a explicat Adina Halas.
Fosta asistentă TV a menționat că acest preparat merge foarte bine cu o salată de rucola.
„Tăiem cartoful dulce rondele, cu grosimea de 1-2 cm, presărăm peste ei roșii uscate, usturoi, busuioc, dar și rozmarin, sare și fulgi de ardei iute. Apoi, îi așezăm pe hârtie de copt, într-o tavă, unde îi lăsăm la temperatura de 170 de grade. Îi înțepăm cu furculița, cam în 30 de minute sunt gata. Pe deasupra punem niște ulei de măsline. Alături, merge și o salată de rucola”, a mai spus Adina Halas, care are o siluetă de invidiat la 43 de ani.
arata de 60 de ani , este EXPIRATA din toate punctele de vedere