Cancan

Adolescent cu geacă inspirată de Top Gun – Pavel Bartoș în liceu

Publicat: 12 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adolescent cu geacă inspirată de Top Gun - Pavel Bartoș în liceu

Ştii cine este în poză? Nimeni altul decât Pavel Bartos. Nu semna absolut deloc cu cel din prezent. Kilogramele în plus, acumulate de-a lungul anilor, stilul de viaţă haotic, dar şi grijile şi-au pus amprenta. Acum are 45 de ani, familie şi copii. Fotografia cu pricină a fost făcută în urmă cu aproximativ 30 de ani, când abia încheia studiile liceala.

Purta o geacă inspirată de filmul Top Gun, avea părul lung, tot blond, şi un chip aproape că de copil. În numai câteva ore, fotografia postata chiar de Pavel Bartos a adunat câteva sute de like-uri.

”Tom Cruise Pavel”, exclamă surprins cineva, în timp ce altcineva îi transmite: ”NU CREEEDDD… adolescent naiv… te-ai maturizat exact când trebuia pentru a deveni un actor și OM de excepție”.

”Ai fost și vei fi în sufletele noastre un om bun și frumos”, îi scrie un alt fan. ”Nu te-aş fi cunoscut! Frumos băiat!”, îi transmite altcineva, în timp ce un alt fan îi transmite: ”Dintotdeauna cu carismă !”.

Cine este Pavel Bartoă

Vorbim despre un actor foarte cunoscut în România, prezentator al emisiunii Românii au talent, dar şi la Vocea României. S-a născut pe 20 ianuarie 1975, în Miercurea-Ciuc. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi. În 1998 a câştigat Gala Tânărului Actor de la Costineşti. A început să cocheteze cu televiziunea în 2001, fiind prezentator inclusiv la matinalul de pe TVR1. Apoi s-a mutat la Pro TV. Este căsătorit de mai mulţi ani, din 2003, şi are trei fete.

Iată câteva filme în care a jucat Pavel Bartoș: Păsări libere, Las Fierbinţi, Moştenirea, State şi flacăra: vacanţă la Nişa, Aniela, Ho ho ho, Iubire ca în filme, Numai iubirea, Amen etc.

Adauga un comentariu