Local

Adolescent, dus în arest după o faptă teribilă!

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adolescent dus în arest după o faptă teribilă

Un adolescent ieșean a fost arestat preventiv, după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om. Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus arestarea lui Marian Condur, pentru tentativă de omor.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași și dispune arestarea preventivă a inculpatului Condur Marian, reținut pentru tentativă de omor, pentru 30 de zile”, au precizat judecătorii.

Decizia poate fi contestată. Anchetatorii au dispus recent reținerea lui Marian Condur (18 ani), după ce acesta ar fi încercat să ucidă o persoană.

„Pe data de 5 noiembrie 2019, în timp ce se afla la locuința persoanei vătămate din satul și comuna Erbiceni, județul Iași, pe fondul consumului de alcool, între persoana vătămată și inculpat a izbucnit un conflict verbal. În aceste împrejurări, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței în urma căreia aceasta a căzut. În continuare, în timp ce victima era căzută, inculpatul a lovit-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele, peste corp și cap, timp de câteva minute”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Medicul legist a concluzionat că persoana vătămată a suferit un politraumatism, un hematom epicranian, hemoragie subarahnoidiană, traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu fracturi costale multiple, fractură sternală, hemopneumotorax, pneumomediastin, leziuni traumatice care au pus în primejdie viața victimei.
În urma incidentului, victima a fost transportată de urgență la spital. De asemenea, oamenii legii l-au săltat pe suspect și procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia.

Adauga un comentariu