National

Adolescent găsit mort de părinți, în camera sa. Mihai s-a stins fulgerător, la 15 ani

Publicat: 06 mai 2020

Durere fără margini pentru o familie din Vaslui. Mihai, un adolescent de 15 ani, s-a stins fulgerător la începutul acestei săptămâni. Băiatul a fost găsit de părinți fără suflare, în camera sa. Cei doi soți credeau că adolescentul se odihnește, dar au constatat că inima lui nu mai bătea.

Copil de 15 ani, găsit mort în propria cameră

La începutul acestei săptămâni, Mihai Alexandru Ungureanu, în vârstă de 15 ani, s-a stins din viață în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii. Băiatului i s-a făcut rău luni după-amiază și nu a avut timp să anunțe pe nimeni.

Părinții, care credeau că se odihnește, s-au dus la el în cameră. Atunci, au observat că inima băiatului nu mai bate. Cei doi soți au sunat imediat la 112, dar cadrele medicale care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, conform vremeanoua.ro.

„Totul s-a întâmplat brusc. Pe la ora 14:00 le-a zis părinților că se duce să se odihnească, că se simte obosit, iar în jurul orei 17:00 părinții, văzând că nu mai iese din cameră, s-au dus să vadă ce e cu el. L-a găsit vânăt la față”, a declarat unul dintre vecinii familiei.

Mama lui Mihai a scris pe Facebook, cu ultimele puteri, că „Dumnezeu mi te-a luat la el mult prea devreme, copilul meu scump”.

Băiatul locuia alături de familia sa în satul Vinețești, comuna Oltenești. Cunoscut ca un copil cuminte și sociabil, Mihai Alexandru Ungureanu a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns.

Adauga un comentariu