Actualitate

Adolescenta răpită din locuinţa sa din Tălmaciu (Sibiu), găsită în judeţul Braşov

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adolescenta răpită din locuinţa sa din Tălmaciu Sibiu găsită în judeţul Braşov
Adolescenta răpită din locuinţa sa din Sibiu, găsită în judeţul Braşov

Adolescenta de 14 ani care a fost răpită din locuinţa sa din Tălmaciu (Sibiu) de bărbaţi mascaţi a fost găsită, luni după-amiază, într-un imobil din localitatea Vad, judeţul Braşov.

„În urmă cu câteva minute, poliţiştii sibieni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Braşov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localităţii Vad, comuna Şercaia, judeţul Braşov. Minora este în acest moment condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale”, a transmis Poliţia Română, luni după-amiază.

Adolescenta de 14 ani din Tălmaciu a fost răpită de acasă de patru bărbaţi mascaţi

Pe 9.01.2023, în jurul orei 03.55, au fost anunțate autoritățile cu privire la dispariția adolescentei. Fata era acasă și a fost luată cu forţa de patru bărbați care erau mascați.

După ce a fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, au început căutări ample pentru a fi găsită adolescenta.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, CAROLEA LUMINIŢA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. Astfel, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză”, au anunţat poliţiştii.

Cei patru bărbaţi mascaţi au fost reţinuţi de poliţişti

Cei patru au fost prinși de un echipaj de poliție rutieră. Agenții au recunoscut mașina dată în urmărire, i-au văzut pe suspecți și i-au oprit.

Bărbații au fost încătușați și duși la Poliție, dar nu au recunoscut fapta.

„Vă informăm că cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa”, informează Poliția Română.

Adauga un comentariu