Economic Local

ADR Nord-Est a organizat o nouă întâlnire pentru pregătirea meșteșugarilor

Publicat: 08 nov. 2019

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a organizat cea de-a doua întâlnire a consorțiului de proiect Craft 4.0. Aici au fost finalizate mai multe activități ce au dus la realizarea primului rezultat intelectual, printre care cercetarea pentru nevoile educaționale din industriile creative. Evenimentul a avut loc în cursul acestei săptămâni în Piatra Neamț.

„În cadrul acestei întâlniri s-a analizat stadiul actual de implementare a proiectului și s-au planificat următoarele etape de parcurs în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse. Toate aceste activități sunt dedicate antreprenorilor meșteșugari care doresc să își dezvolte abilitățile și cunoștințele de utilizare a tehnologiilor digitale moderne”, au explicat reprezentanții ADR Nord-Est.

Tehnologii moderne folosite de meșteșugari

Proiectul Craft 4.0 este finanțat prin programul Erasmus+ și își propune să promoveze dezvoltarea profesiilor meșteșugărești. Astfel, se urmărește exploatarea oportunităților oferite de tehnologiile moderne, pentru a crea o nouă revoluție în domeniul artizanal. Consorțiul de proiect este compus din parteneri din 7 state membre ale Uniunii Europene printre care și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est (România)loading...

Adauga un comentariu