Local

Adrian Corduneanu, alături de mai multe persoane, a ajuns la sediul IPJ Iași pentru a protesta – EXCLUSIV/ LIVE LIVE

Publicat: 27 sept. 2021

În aceste momente, Adrian Corduneanu a ajuns la sediul IPJ Iași pentru a protesta. Acesta este însoţit de mai multe persoane. Cauza protestului este cea prezentată în exclusivitate de BZI.RO.

Vorbim despre faptul că Adrian Corduneanu susţine că Alina Filip, soţia unuia dintre frați ar fi obţinut în mod ilegal mai multe case. Adrian Corduneanu încearcă să vorbească cu reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE:  În aceste momente, Adrian Corduneanu susține o serie de declarații.

I-a luat casa la femeie. Ea semnează, ea vinde, ea tot. Vorbiţi cu oamenii că ştiu cine şi ce a făcut Alina Filip. Am fost la puşcărie, nu am ştiut de combinaţiile lor. Oamenii dacă au ceva de zis împotriva mea, să zică şi să reclame la poliţie şi mă ia. Spuneţi adevărul! Casele sunt ale Alinei Filip. Zilnic mă abuzează, mă hărţuieşte. Alina Filip care este cu fratemiu, a fost amanta mea, ea este obsedată de mine. Cred că mă iubeşte şi acum. Eu sunt cu soţia mea care este mai frumoasă decât ea, vrea să mă despartă. Vrea să îl bage pe Petronel la puşcărie. Ea vrea să ajung cu fratemiu să mă omor, dar nu se va întâmpla. Eu am venit la poliţie să spun adevărul şi Poliţia să facă dreptate. Ea a profitat că eu nu vorbesc cu fratemiu și i-a amenințat că vine cu mine. Le-a luat casele, i-a aruncat în drum. a spus Adrian Corduneanu.

Părțile vătămate lansează acuze grave la adresa Alinei Filip, soția lui Petronel Corduneanu

După ce a vorbit Adrian Corduneanu, a fost rândul celor care susțin că au fost înșelați de Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu. Unul dintre aceștia susțin că Alina Filim i-a omorât mama pentru a pune mâna pe casă:

Mi-a luat casa și mi-a dat un amărât de apartament. Mi-a omorât mama. Pe 18 a semnat actele și pe 19 a murit. L-a învățat pe fratele meu să îi pună acid în aerotermă. Fratele meu este bolnav și pe el l-a prostit. Mama era în comă și i-a luat mâna să semneze. a spus unul dintre vătămați.

Alina Filip i-a luat casa și nu i-a mai dat nimic la schimb

Acum doi ani a venit doamna Alina și m-a întrebat dacă vindem casa. I-am zis să îmi deie casă și să ii dau casă. Și-a luat angajamentul până au făcut actele, apoi s-a dat cu… înapoi. Nu ne-a mai dat locuri, am rămas de capul meu. Mă trezesc cu poliția la casă. Acum stăm în Podu Roș în chirie. a mai explicat un altul.

Iată cazul prezentat de BZI.RO — Scandalul anului în lumea interlopă din Iași! Adrian Corduneanu și soția sa, Ramona, sar la gâtul cumnaților. Acuzații extrem de grave transmise live pe Facebook!

Vom reveni cu detalii!





Comentarii
 • Adrian, spaima chiloților maro la fund și Petronel cel umflat cu pompa de ceartă pe femeile producătoare,diamantul roz în găoz și tuta sluta. Iar voi ,ziariști faimoși aveți subiecte.. Felicitări, sclavei Isaura că a terminat telenovela.

 • Dacă instituțiile statului și-ar face treaba,aceste specimene ar protesta doar la curtea de plimbare!!! Dacă tot au venit să protesteze poate îi întrebați și de unde au venit banii de vilă, de limuzină, de lăutari,de rochie la 1500$…etc dacă tot vor respectarea legii și vor ca justiția să-și facă datoria, atunci așa sa fie.

 • Domnilor nu sănt mafiot, nici șmecher,nici interlop sănt un simplu cetățean dar am principii și caracter nu mă interesează ce fac alții și nu discut cu nimeni despre ce fac alții, mai ales cu reprezentanții Poliției Justiției sau alte instituții. Cred ca să întors lumea cu susul în jos vine sfârșitul astfel nu-mi explic ditamai mafioții fac ,, praduieli în direct ,, chipurile de mila sărmanilor înșelați bănuiesc ca asta e treaba Poliției și a Procuraturii sa instrumenteze asemenea fapte care sigur nu au fost comise fără ajutorul unor funcționari publici corupți . Referitor la domnul care a mobilizat reclamanții și îi întarată nu mi se pare corect așa ceva mai ales când vorbești de, onoare ,șmecherie, etc

 • Va iau eu casele de pe Sf Andrei partzarilor. Dau la schimb ap conf III pe Independentei !!! Geanina sa se pocaiasca si sa se lase de furat !!!

 • Mare om ,mare valoare acest Adrian Beleaua din Nicolina 2
  Da asta nu are servici ?iubeste asa de mult militia de face proteste la Judeteana ?
  Ce burta plina de rahat are Adrian ,asta maninca 2 kg de cartofi prajiti cu maioneza si 2 piini unse cu untura ,de se caca cit mineca cojocului ca vine vitanja sa desfunde wc-ul

 • Adreean zis Beleaua…… Un căcat anonim….. Un prostan, un debil cu câcat în cap….. Personaj de desene animate…. Dacă și căcatul asta e mare mafiot înseamnă că toți boschetarii sunt mafioți… Hai și tir, schimba ți chiloții ca puți.

 • Oau e știre….. Frați care și fut nevestele la comun….. Tipic animalelor, doar șobolanii se fut la grămadă…. Oau…. Ce clan de împuțiți…..

 • Mă, eu simt că suntem pe calea cea bună, că cetățenii de onoare ai acestui oraș încep să-și recapete încrederea în orgasmele statului :))))

 • Clanul de pufuleți…. S au dus de mult timpurile când ieseati la drum ca să dați în cap cu pumnul ca să furați un portofel sau o poșetă……. La pârnaie cu toții, jigodiilor și animalelor.

 • Un rachat debil, urmărești sa pui mâna pe locuințele sărmanilor in cazul in care se reușește recuperarea lor. Un rahat jegos, cerșetor bă tu asta umflat de la pastile

 • Gunoaie. România lucrului bine kkt! Se kakau liberalii și Iohanuss înainte de alegeri ca vor da legea averilor ilicite?! Unde e ? Excremente!!!!

 • Ba omu are caracter si vrea sa faca dreptate la niste amarati,el daca a furat nu a furat de la saraci,aia a furat de la saraci de aceea este la protes sa ajute niste amaratii.

 • Adrian Corduneanu este disperat sa l lege pe frate-su .Nu poate și da in nevastă-sa Alina.Ești un gunoi Adrian Corduneanu.Un praduitor cu legitimație .Costel la fel și toți frății lui ca au fost de-acord cu Adrian Beleaua .

Adauga un comentariu