Local

Adrian Corduneanu zis „Beleaua” a organizat o petrecere de pomină, în plină pandemie cu Covid-19 – VIDEO

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Corduneanu zis Beleaua a organizat o petrecere de pomină în plină pandemie cu Covid-19 - VIDEO

Interlopul ieşean Adrian Corduneanu zis „Beleaua” a organizat o petrecere de zile mari la iarbă verde.

Acesta alături de familie a sărbătorit logodna unei verișoare, uitând că România se află în plină stare de urgenţă.

În urma videoclipului publicat pe rețeaua de socializare, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat la fața locului. Autoritățile au sancționat contravențional cinci persoane pentru nerespectarea regulilor impuse de ordonanțele militare.

Adrian Corduneanu la ”Puterea Dragostei”?

Zvonuri din lumea mondenă confirma faptul că Adrian Corduneanu ar putea intra în casa celebrului show ”Puterea Dragostei” difuzat la Kanal D

În acest sens, ”Beleaua” şi-a declarat intenţia de a participa la show-ul difuzat de Kanal D. Formatul emisiunii l-a impresionat pe Adrian ”Beleaua” Corduneanu, care a anunțat, prin intermediul unui live pe Facebook, că vrea să paricipe la show, ca și concurent.

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo. Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ‘bat’ pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (n.r. concurenții) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

 

„Partea a doua”, a publicat Adrian Corduneanu pe pagina sa de socializare Facebook.

Adauga un comentariu