Cancan

Adrian „Elicopter de Luptă”, studentul care face valuri în Academia de Poliție. Cum s-a terminat scandalul cu Selly

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Adrian Elicopter de Luptă studentul care face valuri în Academia de Poliție. Cum s-a terminat scandalul cu Selly
Adrian Dumitru, student la Academia de Poliție, a devenit cunoscut sub numele de „Elicopter de Luptă” pe populara platformă TikTok

Tiktok-erul Adrian „Elicopter de Luptă” Dumitru este studentul influencer care face valuri în Academia de Poliție „Al.I. Cuza”. Tânărul a fost implicat în mai multe polemici, chiar și cu Selly, în filmul căruia a apărut. Însă după ce mesajele lui au luat amploare, Adrian „Elicopter de Luptă” și-a cerut scuze, recunoscând că a greșit.

Adrian Dumitru, originar din Budeasa, un sat pe care a reușit să îl facă cunoscut datorită activității sale pe rețelele de socializare, se află în prezent în al patrulea an de studii la Academia de Poliție. În timpul participării la emisiunea lui Selly, el a dezvoltat o relație strânsă cu Iorga, alături de care apare frecvent în videoclipurile postate pe TikTok.

Adrian „Elicopter de Luptă”, studentul care face valuri în Academia de Poliție

Adrian Dumitru, cunoscut sub numele de „Elicopter de Luptă” pe populara platformă TikTok, este student la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București. Influența sa online a crescut simțitor în urma unor videoclipuri amuzante, dar și a unuia în care semnala prezența insectelor în mâncarea servită la cantina instituției unde studiază.

Dumitru a fost implicat recent într-o polemică, după ce a comentat sarcastic un caz tragic de agresiune între elevi, survenit în Lupeni, județul Hunedoara. Comentariul său a fost intens distribuit pe rețelele de socializare, iar el și-a cerut ulterior scuze, recunoscând că nu a înțeles corect contextul.

Adrian Dumitru și-a câștigat notorietatea pe TikTok prin videoclipurile pe care le postează. Odată cu creșterea audienței, mesajele sale au început să fie luate în considerare, în special cele care scoateau în evidență problemele cu care se confruntă studenții la Academia de Poliție. Influența sa online a atras atenția unor branduri care l-au implicat în diverse campanii, astfel că a reușit să își monetizeze activitatea pe platformă.

Scandalul „Buzz House”

Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, l-a invitat pe Adrian „Elicopter de Luptă” Dumitru să participe la o emisiune-concurs pe YouTube, alături de alți influenceri, printre care Erika Isaac, Vlad Munteanu, Vlad Neamțu, Cezara Cristescu, David Ioan, Iorga și Maya. Ulterior, Adrian „Elicopter de Luptă” a apărut și în filmul produs de Selly, „BUZZ House”, alături de ceilalți participanți la emisiune.

Recent, toată România a urmărit cu atenție scandalul dintre Selly și Adrian „Elicopter de Luptă”. Vloggerul a fost acuzat că ar fi colaborat cu persoane cu o imagine controversată, după ce au ieșit la iveală informații neașteptate despre producția filmului Buzz House. Selly nu a lăsat niciun zvon neclarificat, astfel că a reacționat dur în urma acuzațiilor.

Deși acuzațiile unul împotriva celuilalt au fost grave și cu toții credeau că nu mai există nicio cale de împăcare între cei doi, cei doi au recunoscut că s-au lăsat duși de val și au îngropat securea războiului.

Comentarii
  • Măi tâmpiților…”Toată România „a stat cu sufletul la gură…când un pierde vara se ceartă cu un student la academia de politie…. Măi…voi sunteți sănătoși la cap??? Cine și care Toată tara…10 indivizi fără ocupație au belit ochii la.aia…

Adauga un comentariu