Cancan

Adrian Minune, prins în fapt cu amanta la un restaurant de lux

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Chiar dacă a devenit bunic în luna septembrie, Adrian Minune (44 de ani) nu se lasă cuminţit! Deşi acasă are o familie, celebrul manelist îşi răsfaţă de zor amanta. Recent, interpretul a dus-o pe bruneta care i-a „furat” inima într-un local de fiţe. Cu această ocazie, cei doi au lut parte la un moment uluitoar.

Bărbat care se respectă, Adrian Minune îi oferă amantei sale o viaţă de huzur. Cu câteva zile în urmă, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, acesta a dus-o pe domniţă într-un restaurant exclusivist. La masa celor doi au luat loc mai mulţi cunoscuţi ai manelistului, printre care şi soţul creatoarei de modă Cristina Oae.

Distracţia a durat câteva ore, timp în care Adrian Minune şi amanta sa s-au simţit senzaţional, iar nimic nu anunţa ce urma să se întâmple. La un moment dat, însoţiţi de un ospătar care avea la purtător un bidon din plastic, amicii manelistului au părăsit localul şi au mers în zona în care aveau parcată o dubă. Aceştia au umplut rapid sticla respectivă cu vin, semn că au venit foarte bine pregătiţi, apoi s-au întors în restaurant.

Atât i-a trebuit lui Adrian Minune! Imediat, celebrul cântăreţ şi-a turnat vin într-un pahar, iar apoi a sorbit cu poftă, semn că nu îl deranja deloc faptul că servea acool adus direct din portbagaj.

Adauga un comentariu